چاپ کردن این صفحه

از سوی مجمع خیرین سلامت فارس انجام شد؛  

تجلیل از اساتید حامی و عضو صندوق حمایت از دانشجویان رشته پزشکی   منتخب سردبیر

توسط صفدر دوام    07 آبان 1404 16 0
   در گردهمایی اساتید گروه داخلی علوم پزشکی شیراز از پنج تن از اساتید حامی و عضو صندوق حمایت از دانشجویان رشته پزشکی تجلیل شد.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس ضمن اشاره به نقش  پشتیبانی موثر صندوق  حمایت از دانشجویان رشته های پزشکی گفت :  با نگاه نیک اندیشانه خیرین و اساتید و با هماهنگی مجمع خیرین سلامت فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سال 1394صندوقی جهت حمایت از دانشجویان رشته های پزشکی شکل گرفت که با حمایت مداوم حامیان ، این صندوق در زمینه ی اعطای وام های قرض الحسنه به دانشجویان پزشکی ودستیاران تخصصی فعال می باشد و امید است که به همت نیکوکاران ، مسیر تحصیل  برای پزشکان و متخصصان آینده  هموارتر شود تا نسل آینده ی سلامت ، این نیات خیر را در خدمات آینده خود به جامعه منعکس نمایند.
دکتر رامجردی افزود: جهت برنامه ریزی جذب منابع و نحوه اهدای تسهیلات به دانشجویان، کمیته‌ای تخصصی  برای مدیریت بهتر این امور تشکیل شده و تاکنون با تلاش خیرین و اساتید دانشگاه بیش از 135 میلیارد ریال به صورت وام قرض الحسنه به 1084نفر از دانشجویان ودستیاران متقاضی رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی ، اعطا شده است . 
وی یادآور شد: مردم و خیرین می‌توانند نیات خود را در قالب مشارکت در تامین پشتوانه‌ی مالی این صندوق اجرایی کنند وکارشناسان این مجمع با شماره تماس 32359200 آماده‌ی مشاوره و پاسخ گویی در این زمینه هستند در ضمن جهت مشارکت  و حمایت شما  از این صندوق شماره حساب  ۱۸۰۰۰۰۰۰۲۹ بانک رفاه شعبه درمانگاه امام رضا با شماره شبای ۴۹۰۱۳۰۱۰۰۰۰۰۰۰۱۸۰۰۰۰۰۰۲۹با شناسه واریز ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۲یا شماره کارت۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۲۳۹۵۹ بنام موسسه خیریه تامین سلامت فارس برای حمایت های شما نیک اندیشان از این صندوق در نظر گرفته شده است.
همچنین در این نشست از اساتید گروه داخلی دکتر محسن مقدمی ، دکتر مصباح شمس ، دکتر رامین نیکنام ، دکتر ابراهیم فلاح زاده و دکتر علی زمانی که از این صندوق حمایت می کنند با اهدای لوح تقدیر شد و سایر اساتید و پزشکان گروه داخلی نیز در این خصوص اعلام آمادگی نمودند.
شماره روزنامه:8459
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در سه شنبه, 07 آبان 1404

موارد مرتبط