چاپ کردن این صفحه

آمار جان باختگان کرونا به ۸۸۳ نفر رسید منتخب سردبیر

خبرنگار :   22 شهریور 1399 582 0
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از جان باختن ۷ نفر طی ۲۴ ساعت و در مجموع ۸۸۳ نفر مبتلا به ویروس کرونا در استان فارس خبر داد.

دکتر عبدالرسول همتی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: متأسفانه ۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلاء به کرونا ویروس جان خود را از دست دادند که با این موارد جدید، در حال حاضر آمار جان باختگان کرونا ویروس در فارس، از ابتدای شیوع تاکنون به ۸۸۳ نفر رسیده است.

او اظهار کرد: در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون، بیش از ۲۶۷ هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده که از این تعداد، ۴۶ هزار و ۸۹۷ مورد مثبت شناسایی شده است.

این مقام مسئول در دانشگاه همچنین آمار بهبود یافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را از ابتدا تاکنون، ۴۳ هزار و ۶۷۲ نفر اعلام کرد. دکتر همتی ادامه داد: هم اکنون ۶۷۷ بیمار مشکوک و علامت دار کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها بستری هستند که از این تعداد، ۸۷ بیمار به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند.

او با اشاره به آمار تجمعی موارد ابتلاء در شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع کرونا تاکنون گفت: بیشترین تعداد گزارش شده با ۲۱ هزار و ۲۴۲ مورد مثبت مربوط به شیراز و در شهرستان‌های کازرون هزار و ۹۶۸ مورد، مرودشت هزار و ۴۶۳ مورد، داراب ۹۸۲ مورد، کوار ۸۵۹ مورد، لامرد ۷۸۶ مورد، قیروکارزین ۷۴۹ مورد، زرین دشت ۶۹۸ مورد، آباده ۶۵۷ مورد، فیروزآباد ۶۰۳ مورد، ممسنی ۶۰۲ مورد، مهر ۴۷۱ مورد، فراشبند ۴۴۱ مورد، زرقان ۴۳۶ مورد، استهبان ۴۱۴ مورد، سپیدان ۴۱۲ مورد، کوه چنار ۳۸۷ مورد، اقلید ۳۴۷ مورد، پاسارگاد ۳۰۳ مورد، خرم بید ۲۸۲ مورد، نی ریز ۲۴۰ مورد، رستم ۱۷۶ مورد، سروستان ۱۶۶ مورد، ارسنجان ۱۶۰ مورد، بیضا ۱۵۴ مورد، خرامه ۱۴۱ مورد، بوانات ۱۳۰ مورد، بختگان ۶۵ مورد و سرچهان ۶۲ مورد مثبت تا امروز گزارش شده است.

معاون بهداشت دانشگاه اظهار امیدواری کرد با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، تمام مردم کماکان مانند روزها و ماه‌های گذشته کمک کنند تا بتوانیم در کنترل این بیماری موفقیت بیشتری داشته باشیم

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در شنبه, 22 شهریور 1399
سردبیر

روزنامه عصرمردم در۱۶آدر سال ۱۳۷۴ به نام عصرو با رویکرد فرهنگی سیاسی اجتماعی  وبا گستره استانی به مدت ۴ سال بدون وقفه انتشار یافت با توجه به استقبال خوب مخاطبان با نام عصرمردم  و با گستره سراسری در استان‌های جنوبی و مرکزی کشور توزیع شد مهم‌ترین ابتکار و موفقیت روزنامه عصر مردم از آغاز تا به اکنون که ۲۵ سال از انتشار آن می‌گذردانتشار هفته‌نامه ها و ویژه نامه های شهرستانی است که هم اکنون نیز تعدادی از آنها در حال انتشارند.

https://asremardom.ir/

موارد مرتبط