وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    امير دريادار حبيب الله سياري در شيراز مطرح کرد :

    امنيت کشور در جنگ هاي آينده با محوريت علم و دانش است منتخب سردبیر

    توسط صفد  ر د  وام / روزنامه نگار 02 مهر 1399 672 0
    معاون هماهنگ کننده ستاد کل ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: حفظ استقلال، تماميت ارضى و امنيت كشور در جنگ هاى آينده با محوريت علم و دانش است.


    امير دريادار حبيب الله سياري صبح چهارشنبه در نشست با هيأت رييسه دانشگاه صنعتي شيراز اظهار داشت: هم اكنون ظرفيت علمى كشور تضمينى مطمئن جهت دستيابى به ابزار مورد نياز براى مقابله با تهديدهاى دشمنان مى باشد.
    به باور اين مقام عالى نظامى در كشور علم و دانش در آينده از اولويت هاى ميدان جنگ در سطح جهان مى باشد به همين دليل او تأكيد كرد:
    هر كشورى در اين رابطه خود را مجهز كند پيروز ميدان جنگ خواهد بود.
    وى با اشاره به وجود تهديدات در همه برهه هاى تاريخى اضافه كرد: دشمنان هميشه با ابزار متفاوت تهديداتى عليه ما داشته و خواهند داشت بنابراين تنها راه مقابله مجهز شدن به علم و دانش روز است.
    امير دريادار سيارى با تأكيد بر تجهيز و افزايش توانمندي هاي دفاعي كشور ادامه داد:
    كشور ما با توجه به پشت سر گذاشتن هشت سال دفاع مقدس تجربه ثابت کرده است تهديدات آينده با تهديدات فعلي متفاوت است همانطور که تهديدهاي فعلي با قبل متفاوت است.
    وى با اشاره به اينكه هم اكنون هم نوع عملکرد دفاعي ما امروز ما با دوران مقدس کاملا متفاوت است، خاطر نشان كرد: بدون ترديد در آينده نيز نسبت به حال متفاوت است.
    او با تأكيد بر اينكه بايد تهديدات 20 سال آينده را بشناسيم و براي مقابله با اين تهديدها برنامه ريزي کنيم و پيش بيني کنيم، اضافه كرد: جنگ در دريا به طور کامل جنگ علم است، نه دشمن ما را مي بيند و نه شما دشمن را مي بينيد، تنها از طريق حاکميت علم و دانش مي توان در اين جنگ پيروز شد.
    امير دريادار سيارى همچنين بر لزوم شناسايى تهديد فعلي و آينده و استفاده از تجربيات جنگ گذشته تأكيد كرد و افزود: بايد با تجزيه و تحليل سناريوهاى آينده خود را مهيا سازيم و اينكه
    در چه مسيري بايد حرکت کنيم تا در آينده پاسخگوى تهديدها باشيم.
    وى در عين حال بر عدم وقوع جنگ تأكيد كرد و گفت: با اين حال بايد توان بازدارندگي بالا باشد و آنقدر قوي باشيم که دشمن فکر تعرض به ما را نداشته باشد و رمز صلح هم آمادگى كامل ما مى باشد.
    معاون هماهنگ کننده ستاد کل ارتش جمهوري اسلامي ايران ادامه داد: زمانى تنها قدرت بدني مطرح بود اما هم اكنون قدرت فکري هم مورد نياز است.
    وى قدرت و توان موشکي را ابزارى کاملا بازدارنده توصيف كرد و گفت: به اين نكته يقين داريم كه هر موشکي، موشک نيست، داشتن يک موشک با برد بلند و هوشمند و نقطه زن و مقاوم در مقابل جنگ هاي الکترونيک بسيار ضرورى است.
    امير دريا دار سيارى با اشاره به متفاوت بودن نوع جنگ و تهديد و ابزار و نوع شبکه فرماندهي و کنترل در عصر حاضر، ادامه داد: براى ارتقاء توان دفاعى علاوه بر صنايع دفاعى بايد ازظرفيت علمى دانشگاهها و شركت هاى دانش بنيان استفاده كنيم.
    وى در عين حال ياد آور شد: براى رسيدن به اهداف ياد شده تيمى متخصص شامل معاونت جهاد و تحقيقات از ستاد ارتش به دانشگاه صنعتي شيراز خواهند آمد تا با روش فني و تخصصي با کارهاي اين دانشگاه آشنا شوند و از اين ظرفيت ها بيش از گذشته استفاده گردد.
    در اين نشست همچنين شيراز تفاهم نامه همکاري دانشگاه صنعتي شيراز و ارتش جمهوري اسلامي ايران در حوزههاي علمي، آموزشي، پژوهشي و فناوري با حضور رييس اين دانشگاه به امضا رسيد.
    براساس اين تفاهم نامه همکاري دانشگاه صنعتي شيراز و ارتش جمهوري اسلامي در حوزه هاي پژوهشي، علمي، آموزشي و فناوري به مدت پنج سال ادامه خواهد داشت.

    شماره روزنامه:
    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در چهارشنبه, 02 مهر 1399

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    آرشیو روزنامه

    Ad Sidebar
    Ad Sidebar-3