روزنامه عصر مردم در سراسر جهان یک پورتال خبری آنلاین آنلاین و منبع برای محتوای فنی و دیجیتال برای مخاطبان با نفوذ خود در سراسر جهان است. شما می توانید از طریق ایمیل یا تلفن به ما بپیوندید.
+(98) 713-234 8010-13
محمد فرخزاده بیان کرد: در فرمایشات مقام معظم رهبری “شیراز “ به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) لقب گرفت اما از نظر بودجه ای و امکانات در نظر گرفته شده برای شهرهای مذهبی در انتهای جدول قرار دارد.
او تاکید کرد: لازم است از محل بودجههای ملی، استانی و با همیاری دستگاههای برنامهای مدون با زمانبندی مشخص و با مشارکت همگان تدوین و یکبار برای همیشه نقشه راه و برنامه عملیاتی تحقق شهر سوم مذهبی برای جذب زائرین و مجاورین و امکانات رفاهی و معنوی تدوین و اجرایی شود.
این عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: در بحث ایمنی شهری در سال ٩٧ ردیف بودجهای در خصوص شهر ایمن مصوب شد اما امروز با گذشت بیش از چند سال از این مصوبه شیراز، هنوز موفق به اجرای آن و پیوستن به کنوانسیون شهرهای ایمن نشده است.
فرخزاده از لزوم توجه به موضوع حاشینه نشین به عنوان یک مقوله بسیار مهم در کلانشهر شیراز سخن گفت واظهار کرد: ۴۰ روستا که عمدتا در قسمتهای جنوب، جنوب شرق و جنوب غرب قرار گرفتهاند مشکل حاشیه نشینی دارند و عمده این روستاها از خدمات زیربنایی محروم لذا باید با همراهی و مساعدت نمایندگان مجلس و سایر سازمانهای مربوطه بتوانیم با یک برنامه مدون آسیبهای حاشینه نشینی را شناسایی و در راستای رفع آن تلاش مضاعف داشته باشیم تا روستاییان میل به مهاجرت پیدا نکنند.
رئیس کمیسیون گردشگری و زیارت شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه این کلانشهر یکی از پتانسیلهای بزرگ استان، منطقه، کشور و حتی جهان در زمینه گردشگری و زیارت است، عنوان کرد: شیراز شهری است که افتخار میزبانی سومین حرم اهل بیت (ع) را دارد. شهری که دارای مکانهای تاریخی و فرهنگی کم نظیر مثل مجموعه زندیه، حافظیه، سعدیه، قصر ابونصر، برم دلک، آرامستان دارالسلام ونزدیکی به بنای تاریخی تخت جمشید و... است.
تعیین و تکلیف سد تنگ سرخ از دیگر مواردی بود که فرخزاده به آن اشاره کرد و گفت: منطقه تنگ سرخ شیراز این روزها تحت تاثیر فعالیتهای غیر قانونی متخلفانی قرار گرفته که تیشه به ریشه سنگهای این منطقه میزنند.سنگهای لایهای وطبیعی تنگ سرخ نقش عمدهای در حفظ خاک و صیانت از پایداری منطقه دارد.
او ادامه داد: استخراج بی رویه و غیر قانونی این سنگها ضمن ایجاد تغییر و اختلال در کارکردهای اکولوژیکی منطقه به زیستگاه حیوانات وگیاهان منطقه نیز آسیب جدی وارد کرده است. در حال حاضر سالانه بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه بروی دست شهرداری برای نگهداری تجهیزات وکارگاه باقی میگذارد.
فرخزاده خاطرنشان کرد: این سد نه تنها در استان بلکه در وزارت نیرو مصوبه قطعی دارد.اجرای این سد باعث جمع آوری بارانهای بلاتکلیف و خدادادی در فصول پاییز وزمستان و ضمن ایجاد فضای تفرجی در بوستان طبیعت (۵۸۰ هکتاری) و همچنین اشتغال مولد و تغییر رویکردهای اجتماعی در منطقه را خواهد داشت.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.