چاپ کردن این صفحه

واگذاري بيش از هزار و 900 واحد مسکوني به افراد داراي معلوليت منتخب سردبیر

توسط صفدر دوام/ روزنامه نگار 16 آذر 1399 591 0
صبح ديروز يکشنبه آيين واگذاري هزار و 943 واحد مسکوني به افراد داراي معلوليت و مددجويان تحت پوشش سازمان بهزيستي کشور با حضور قبادي دانا معاون وزير، رييس سازمان بهزيستي کشور به صورت ويديو کنفرانس برگزار شد.


مدير روابط عمومي اداره کل بهزيستي فارس با بيان اينکه اين مراسم با حضور مدير کل بهزيستي فارس، معاون هماهنگي موسسات غيردولتي مشارکتهاي مردمي و اشتغال و مقامات شهرستاني، برگزار شد گفت : يک واحد مسکوني به خانوار داراي دو برادر معلول به نمايندگي از پنجاه و هفت واحد مسکوني در روستاي تل پوک با زيربناي120مترمربع همراه با صد و هشتاد ميليون ريال کمک بلاعوض، تسهيلات بانک مسکن به مبلغ دويست ميليون ريال و معافيت از پرداخت انشعابات آب،برق،گاز و صدور پروانه ساختماني به صورت نمادين واگذار شد.
به گفته ى وى، از تعداد هزار واحد مسکوني که در سال جاري به عهده بهزيستي فارس بود، تاکنون هشتصد واحد افتتاح و واگذارشده است.

شماره روزنامه:7074
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
آخرین ویرایش در یکشنبه, 16 آذر 1399

موارد مرتبط