وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    برگزاری میز ملی توسعه ی تولید ، فرآوری و صادرات محصول ارگانیگ انجیر در فارس منتخب سردبیر

    توسط پریسا گلریزخاتمی 09 مهر 1399 1228 0
    در راستای برنامه ریزی و بررسی میزان توانمندیها، مسایل و مشکلات و ارتقاء دانش تخصصی تولیدکنندگان انجیر در فارس، همچنین ارایه راهکارهای افزایش تولید با کیفیت، بسته بندی های استاندارد و بهداشتی جهت رقابت در بازارهای جهانی و رفع موانع صادرات و رونمایی از سایت ملی انجمن انجیر ایران جلسه ای با حضور عبدالعظیم خادم حمزه مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری فارس، سید رضا ساداتی معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فارس، احمدرضاکمالی سروستانی فرماندار استهبان، مراد هدایت سرپرست فرمانداری نی ریز، سید عبداله جزایری معاون سازمان جهاد کشاورزی استان و رییس انجمن ملی انحیر ایران، روسای دستگاههای اجرایی استان و شهرستانهای مذکور، تشکلهای بخش خصوصی و اتحادیه ها و انجمن های ذی ربط ، روسای بانکها ، تولید کنندگان و صادر کنندگان در محل فرمانداری شهرستان استهبان تشکیل شد.

    معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با توجه به اینکه استان فارس رتبه اول تولید انجیر درکشور را دارد گفت: انجیر از مزیت های صادراتی استان فارس و کشور محسوب می شود و ارتقاء سطح دانش تخصصی تولیدکنندگان وصادرکنندگان و بنگاه های تولیدی – صادراتی در این حوزه اهمیت بسزایی دارد و این در حالی است که ۹۵ درصد کل انجیر خشک کشور در حوزه استهبان، داراب، نی ریز و جهرم تولید می شود.
    سید رضا ساداتی با اشاره به برگزاری جلسه بحث و بررسی پیرامون تولید، فرآوری ، تجارت داخلی و صادرات محصول انجیر دراستهبان و اثر گذاری تولید و صادرات انجیر در استان و کشور گفت: "برند سازی بین المللی" یک اصل مهم برای حضور و بقا در بازارهای جهانی است که با حمایت بیش تر انجمن ملی انجیر در اجرای سند پیشران توسعه اقتصادی در استان فارس میسر خواهد شد.
    وی لازمه ثبت برند ملی و بین المللی انجیر استهبان و استان را ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری این محصول فانتزی وارگانیک محلی و بومی و متناسب سازی با بازارهای جهانی عنوان کرد.
    ساداتی افزود: تهیه، تولید و توزیع این نوع محصولات در امر توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ارزش افزوده اثر گذار است.
    ساداتی در خصوص صادرات محصول انجیر نیز اظهار داشت: افزایش هم افزایی بین صادر کنندگان انجیر در استان و کشور ازبرنامه‌های ما در توسعه صادرات این محصول در استان است که برنامه ریزی‌هایی برای برگزاری جلسات مستمر و مداوم با صادرکنندگان انجیر در سال جاری پیش بینی شده است.
    معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به اینکه انجیر از مزیت‌های صادراتی استان فارس و کشور محسوب می‌شود، بر ارتقاء سطح دانش تخصصی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و بنگاه های تولیدی – صادراتی این حوزه، تاکید کرد و افزود: جهت صادرات این محصول، تسهیل زیر ساخت ها، صادرات و بسته بندی های استاندارد و بهداشتی، توجه به کشور‌های آسیای میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و برخی کشور‌های اروپایی در جهت بالابردن ارزش افزوده، رشد و توسعه فعالیتهای اقتصادی و جهش تولید اثر گذار است.
    ساداتی با بیان اینکه عمده انجیر فارس در شهرستان‌های استهبان، نی ریز، داراب، جهرم و کازرون تولید می‌شود، اظهار داشت: ۳۶واحد بسته بندی انجیر در استان فعال است که بر اساس آمار منتشر شده در سال گذشته بیش از ۴۷ میلیون دلار انجیر از استان فارس به خارج از کشور صادر شده است.
    سید عبدالعظیم خادم حمزه مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه گفت: توسعه زیر ساخت ها ، تامین مالی تولید کنندگان و صادرکنندگان همچنین همگرایی و تعامل بین تشکلهای تولیدی و تجاری در این محصول لوکس موجب رشد و توسعه فعالیت های اقتصادی، افزایش اشتغال و در اختیار گرفتن سایر بازارهای بین الملی خواهد شد.
    وی در طول جلسه بر حمایت استانداری و دولت از تشکیل میز ملی انجیر در فارس تاکید کرد و برای اجرای پیشنهادات و خواسته‌های روسای تشکل‌های صادراتی استان با بررسی در کمیته های تخصصی قول مساعد داد.
    خادم حمزه با تاکید بر اینکه لازم است؛ تولید کنندگان و صادر کنندگان خدمات مبتنی بر علم و تکنولوژی روز دنیا را توسعه دهند اظهارداشت: ضروریست تا هر شهرستان، در راستای جهش تولید یک سند توسعه داشته باشد.
    گفتنی است: در این جلسه باغداران، تولید کنندگان و صادرکنندگان انجیر در خصوص قیمت گذاری، رقابت های منفی، فرآوری و بسته بندی محصول انجیر، ایجاد ارزش افزوده در این بخش با راه اندازی واحدهای فرآوری انجیر- -کمک به بازاریابی و معرفی محصول دربازارهای هدف صادراتی ، روشن شدن وضعیت ارز برگشتی حاصل از صادرات، ساماندهی وضعیت کارتهای یکبار مصرف، بررسی سلامت محصول انجیر بحث و تبادل نظر کرده و به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.

    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در چهارشنبه, 09 مهر 1399

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    آرشیو روزنامه

    Ad Sidebar
    Ad Sidebar-3