وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    خانواده ها نگران مهدکودک ها نباشند منتخب سردبیر

    شیراز- معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس، گفت: خانواده‌ها نگرانی از بابت هزینه‌ها در صورت سپرده شدن مهدهای کودک به آموزش و پرورش نداشته باشند.  معصومه فروتن در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ما همچنان در انتظار تصمیمات کشوری پیرامون طرح واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش هستیم زیرا هم بهزیستی طرحی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کرده و هم آموزش و پرورش طرح داده است، بنابر این مسئله باید در جلسه هیئت دولت تصمیم گیری شود که هنوز آن تصمیم کلان کشوری به استان‌ها ابلاغ نشده اما آنچه واضح است چنانچه اداره مهدهای کودک به آموزش و پرورش داده شود بر اساس دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌های وزارت آموزش و پرورش کار انجام می‌گیرد و هیچ تفاوتی نخواهد کرد و قطعاً حقی از کسی ضایع نمی‌شود.   وی با اشاره به اینکه در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌شود و نقش نظارتی بهزیستی به آموزش و پرورش داده خواهد شد، افزود: دستورالعمل‌ها پیرامون نظارت بر مهدهای کودک مشخص است.   معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس با بیان اینکه در استان ۱۲۰۰ مهدکودک توسط بهزیستی نظارت و اداره می‌شود، گفت: تقریباً از این تعداد ۸۰۰ مهد روستایی است.   فروتن با این حال از ابلاغ نشدن دستوری در این باره خبر داد و افزود: ما کماکان منتظر تصمیمات کلان کشوری هستیم.   وی توضیح داد: برخی مهدهای کودک هستند که با عنوان خانه بازی یا خانه خلاقیت فعالیت می‌کنند که تحت نظارت هیچ دستگاهی نیستند که یکی از دغدغه‌های رهبری معظم انقلاب هم به خود معطوف ساخته وجود چنین مراکزی است.   فروتن، ادامه داد: شاید وجود مهدهای غیرمجاز نگرانی‌هایی را موجب شده است که چنین تصمیمی گرفته شود.   وی با این حال اظهار کرد: این طرح باید شامل سال تحصیلی جدید بشود و ما همچنان در انتظار تصمیمات پیرامون آن هستیم.   معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس درباره کمک هزینه‌هایی که از سوی بهزیستی شامل مهدهای کودک می‌شود، اظهار کرد: دیگر این کمک‌ها از سوی بهزیستی انجام نمی‌گیرد و مهدهای حاشیه‌ای که داشتیم و بخشی از هزینه‌ها را به عنوان سه دهک پایین جامعه دریافت می‌کردند شامل این کمک‌ها نخواهند شد.   وی توسعه و تجهیز مهدهای کودک روستایی و یک وعده غذای گرم را از کمک‌های بهزیستی دانست و گفت: قطعاً این موارد دیگر برعهده آموزش و پرورش است و اعتبار آن از بهزیستی خواهد رفت.   فروتن با تصریح اینکه مهدهای کودک باید یک متولی خاص داشته باشد، عنوان کرد: فرقی نمی‌کند که کدام یک از این سازمان‌ها متولی باشد بلکه آنچه مسلم است بهزیستی از ابتدا نوزاد تا ۶ سال را پذیرش می‌کرد و مهدهای آن دارای اتاق شیر و اتاق نوپا بود اما مهدهای زیر نظر آموزش و پرورش بر اساس مصوبه مجلس، کودکان ۴ تا ۶ سال را پوشش می‌داد، به تبع آن تجربه را شاید در این زمینه نداشته باید اما بهزیستی مشتاق این است که بالاخره یک متولی این کار داشته باشد و همان دستگاه پاسخگو باشد.   وی با این وجود تاکید کرد: بستری که مهدهای کودک زیر نظر بهزیستی دارند به استانداردهای مورد نیاز نزدیک تر است در حالیکه مهدهای آموزش و پرورش حالت درسی و کلاسی دارند.   معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس، تصریح کرد: در صورت تصمیم گیری کلان کشوری پیرامون ادامه فعالیت مهدهای کودک در قالب مهدهای آموزش و پرورش تسلیم تصمیم نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم  
    این مورد را ارزیابی کنید
    (0 رای‌ها)
    آخرین ویرایش در یکشنبه, 16 شهریور 1399
    سردبیر

    روزنامه عصرمردم در۱۶آدر سال ۱۳۷۴ به نام عصرو با رویکرد فرهنگی سیاسی اجتماعی  وبا گستره استانی به مدت ۴ سال بدون وقفه انتشار یافت با توجه به استقبال خوب مخاطبان با نام عصرمردم  و با گستره سراسری در استان‌های جنوبی و مرکزی کشور توزیع شد مهم‌ترین ابتکار و موفقیت روزنامه عصر مردم از آغاز تا به اکنون که ۲۵ سال از انتشار آن می‌گذردانتشار هفته‌نامه ها و ویژه نامه های شهرستانی است که هم اکنون نیز تعدادی از آنها در حال انتشارند.

    https://asremardom.ir/

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.