وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    رئيس شوراي شهر مطرح کرد :

    وجود برخي باند هاي مافيايي در شيراز منتخب سردبیر

    توسط زهرا جعفری/ روزنامه نگار 12 اسفند 1399 487 0
    رئيس شوراي شهر شيراز، برجسته تربن كار شوراي پنجم اين كلانشهر را راه اندازي مركز پژوهش ها، سامانه PMIS و مصوبه شفافيت و تعارض منافع دانست و گفت: با اجرايي شدن قراردادهاي تيپ دربسياري از بخش ها ازحضور دلالان و ضرر و زيان به شهروندان و شهرداري جلوگيري شده است.


    سيد عبدالزراق موسوي با اشاره به چرايي ،شكل گيري ،ايجاد، اهداف و اقدامات سازمان ها از منظرهاي مختلف، گفت: نگاه هاي حداقلي و حداكثري ،محدود و نامحدود در ارزيابي عملكرد شوراها وجود دارد اما آنچه اصل مسلم است، اين است كه در نظام اداري اصل با حاكميت قانون است و در چارچوب قانون وظايفي مشخص مي شود كه بر اساس آن مي توان عملكردها را ارزيابي كرد.
    او بيان كرد: شوراي پنجم شيراز در بخش سياست هاي عمومي خود در عرصه مديريت شهري بحث حكمروايي شايسته را به عنوان يك مولفه بسيار مهم در دستور كار خود قرار داده كه بر پايه اصول مسلم قانون مداري و وفاداري به قانون، اصل پاسخگويي، اصل الزام بيان دلايل، شفافيت، مشاركت مردم، عدالت و تساوي و بينش راهبردي با بهره مندي از پشتوانه هاي تجربي و علمي استوار است.
    موسوي با بيان اينكه شوراي پنجم با اين نگاه و رويكرد برنامه پنج ساله شيراز را تعريف و براي آن شاخص تعيين كرد، افزود: آنچه قبلا اصلا مطرح نبود موضوع ايجاد شاخص ها بود ،كه در اين دوره 360 شاخص كمي در راستاي حكمروايي شايسته تعريف شد.
    رئيس شوراي شهر شيراز ادامه داد: در سال 96، شورا و برنامه هاي آن را با 70 شاخص تحويل گرفتيم اما امروز باتعربف شاخص ها ، به برش بودجه اي نيز توجه كرده ايم که نتيجه آن تصويب بودجه 1400 شهرداري شيراز و براي اولين بار تصويب دو متمم بودجه اي در يكسال در کمترين زمان ممکن است.
    موسوي تاكيد كرد: تصويب بودجه با اين سرعت به معناي عدم توجه نيست بلكه به معناي برخورداري ازبرش برنامه اي و حركت در مسير صحيح است.
    او در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه بحث ايجاد شهرداري الكترونيك يكي از مباحث جدي شوراي پنجم بوده است، گفت: سامانه PMIS موضوع فراموش شده اي بود
    كه در راستاي اثربخشي و افزايش كارايي سازماني با تاكيدات شورا و همراهي شهرداري عملياتي و اجرايي شد.
    رئيس شوراي شهر شيراز همچنين در خصوص سرانجام طرح هاي جامع در شهر شيراز گفت: اطلاق واژه طرح هاي جامع از نگاه برخي از صاحب نظران درست نيست، چرا كه خود اصل جامع بودن زير سوال است.در واقع آيا مي توانيم چنين طرح هايي داشته باشيم؟
    موسوي خاطرنشان كرد: طرح جامع ترافيك شهر شيراز و طرح جامع گردشگري اين كلانشهر كه با قراردادهاي سنگين با دانشگاه شيراز و اصفهان در دست بررسي بوده،به هيچ نتيجه خاصي نرسيده است تا جايي كه در كميسيون ماده 38، اصل طرح جامع گردشگري شهر شيراز به دليل اشكالات فراوان و عدم اجراي تعهدات پيمانكار به نقطه صفر رسيد.طرح جامع اقتصادي نيز به بن بست رسيده و عملا پاسخگو نيست.
    او تاكيد كرد: البته شورا به چرايي مشكلات طرح هاي جامع ورود نكرده است.
    رئيس شوراي شهر شيراز در خصوص مصوبه اخير شورا پيرامون ايجاد 22 بازارچه ميوه و تره بار هم گفت: قبول داريم كه در شهر باندهاي مافيايي و عده اي فرصت طلب به دنبال نگاه سودجويانه خود هستند و اين فضا در حوزه ميوه و تره بار هم غالب است اما اينها سبب نمي شود كه شورا و شهرداري به تكليف قانوني خود در بحث تامين نيازهاي مردم در بخش مواد غذايي و ميوه و تره بار ورود نكنند، لذا شوراي شيراز به عنوان تكليف به اين بحث ورود كرده و با تاكيد بر قيمت گذاري هوشمند تلاش دارد بر زندگي و معيشت مردم اثرگذاري مثبت داشته باشد.
    موسوي همچنين در خصوص برخي ادعاها پيرامون فروش و واگذاري گسترده املاك شهرداري در اين دوره ، گفت: اين ادعاها و ارائه اطلاعات خلاف واقع است و با بررسي بودجه شهرداري به راحتي مي توان ديد كه نسبت درآمد شهرداري از محل فروش املاك به كل بودجه شهرداري چه ميزان است و در سال هاي گذشته اين درصد چقدر بوده است.
    او تاكيد كرد: البته پروژه هاي مشاركتي شهرداري قابل فروش است و فروش آنها براي تامين نيازهاي شهرداري انجام مي شود اما نسبت به دوره قبل اين سهم فروش يك دهم شده است.
    رئيس شوراي شهر شيراز همچنين از گزارش ماهيانه اجراي مصوبات و تكاليف به صورت مستند از سوي شهرداري اشاره كرد و گفت: از 550 مصوبه شوراي پنجم تاكنون نزديك براي 300 مصوبه تكاليف حقوقي بر عهده شهرداري گذاشته كه از منظر ما 40 مصوبه آن كاملا اجرايي نشده و 20 مصوبه نيز اصلا اجرا نشده است.

    موسوي در خصوص برخي اظهارنظرها پيرامون عملكرد كميسيون حقوق شهروندي گفت: اين كميسيون در سال اول شورا ايجاد شد اما مشكل از آنجا آغاز شد كه وظايف تعريف شده براي آن بر عهده همه كميسيون هاي ديگر نيز بود.ايرادي كه امروز در حوزه كميسيون هوشمندسازي نيز مطرح است.
    او گفت: بحث كميسيون حقوق شهروندي مربوط به وظايف بود و ربطي به اشخاص نداشت.
    رئيس شوراي شهر شيراز در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به اين سوال كه اقدامات ماندگار شوراي پنجم را چه مي دانيد؟ ايجاد مركز پژوهش ها، شكل گيري بخش حقوقي مصوبات و نظارت و ارزيابي عملكرد را از اقدامات شاخص اين شورا عنوان كرد.
    موسوي تاكيد كرد: ما به كاري ماندگار مي گوييم كه ساختار را اصلاح كند و در نوع نگاه مردم تفاوت ايجاد كرده و اعتماد آنها را جلب كند.
    او خاطرنشان كرد: اينكه شوراي پنجم از ابتداي فعاليت تاكنون جمعا 5 جلسه غيرعلني داشته در حالي كه در شوراي قبل تعداد جلسات غيرعلني 40 جلسه بوده نشان از نوع نگاه متفاوت به مردم و ايجاد فضاي شفافيت است.
    رئيس شوراي شهر شيراز گفت: كار ماندگار شوراي پنجم اين است كه قراردادي برخلاف مصالح شهرداري تصويب و به امضا نرسانده است در حالي كه گردش مالي قراردادهاي ما به اندازه بودجه كل عمراني استان بود.
    موسوي، مصوبه شفافيت و تعارض منافع را از ديگر اقدامات ماندگار اين شورا نام برد و تاكيد كرد: البته در پروژه هاي اثرگذاري شهري نيز كارهاي بزرگي انجام شده كه آمارها نشان از اين مهم دارد.
    او همچنين در خصوص در بحث انتخابات و حضور اعضاي شوراي كنوني در اين عرصه گفت: دو هفته صبر كنيد مشخص خواهد شد چه كسي مي آيد و چه كسي نمي آيد.

    شماره روزنامه:7145
    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در سه شنبه, 12 اسفند 1399

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.