وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    »عصرمردم« بررسی میکند؛

    پرهیز از هرگونه دورهمی در آخرین روزهای سال منتخب سردبیر

    توسط صفدر دوام/ روزنامه نگار 26 بهمن 1400 658 0
    روزهاى نخست بهمن ماه بود كه بهرام عين اللهى در پيامى پیامی توییتری با اشاره به افزایش موارد بستری و سرپایی، از ورود کشور به پیک ششم کرونا خبر داد.


    اين خبر در حالى در فضاى رسانه اى كشور دست به دست شد كه درصد قابل توجهى از مردم ما با خيال راحت عطاى رعايت شيوه نامه هاى بهداشتى را به لقايش بخشيده بودند.
    طى روزهاى گذشته هم اخبار نشان از افزايش روز افزون مبتلايان به كرونا و بسترى هاى آن مى دهد چنانكه دكتر محمود نجابت مشاور عالى رئيس دانشگاه علوم پزشكى شيراز روز دوشنبه در نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹، اعلام کرد که هرگونه تجمع به منزله شیوع بیشتر اومیکرون در جامعه به شمار می ‌رود.
    او همچنين تعداد مبتلايان كرونا به صورت خانوادگى را در استان قابل توجه برشمرد و افزود: شهروندان از برگزارى دورهمى هاى خانوادگى كه منشأ مبتلا به اين بيمارى است، دورى كنند.
    با اين حال تا دوساله شدن اعلام شيوع كرونا ويروس در كشور سه روز بيشتر باقى نمانده است و با وجود آمارهاى اعلامى از ترريق هاى واكسن در كشور هنوز اعلام رعايت شيوه نامه ها و دورى گزينى از تجمعات و از همه دردناك تر تعطيلى نظام آموزشى به روال گذشته ادامه دارد هر چند دولت در اين جهت و شايد با هدف عادى سازى از اوايل مهرماه دور كارى ادارات را لغو نمود و بر حضور مستمر تمامى كاركنان هم تأكيد كرد، اما با رشد آمار و اعلام شيوع و قدرت سرايت پذيرى سويه اوميكرون دوباره به اول خط برگشته ايم و اعلانات دورى از تجمعات و... از وزارت بهداشت پررنگ تر شده است.
    اعلام اين موارد و يا آمار تعداد بسترها و فوتى هاى روزانه كه بعهده وزارت بهداشت مى باشد يكى از محورهاى مديريت ايام شيوع كرونا در دو سال گذشته بوده است اما شوربختانه در فضاى مجازى و حتى رسانه هاى برخط كمتر به بيان آسيب هاى اجتماعى، آموزشى، علمى، اقتصادى و فرهنگى حاصل اين دو سال كمتر پرداخته مى شود؟!
    اين درحاليست كه با يك حساب سرانگشتى براى بررسى آمار زيان ها در حوزه هاى ياد شده بدون تحقيق علمى (كه البته ضرورى است) متوجه عمق فاجعه پيامدهاى شيوع كرونا ويروس و سپس رشد سويه هاى جديد آن در جامعه خواهيم شد.
    كرونا ويروس پديده اى بود كه جداى تلفات جانى براى هموطنانمان موجب وارد شدن آسيب هاى جدى بر پيكره ى صنعت گردشگری، فرهنگ و هنر، ورزش و جوانان و همچنین حمل و نقل ریلی و هوایی و...آسیب بسیارى از حوزه ها از جمله اصناف گرديد.
    حالا هم كه به آغاز سال نو يك ماه بيشتر باقى نمانده است، لزوم تدوين سياست هاى كلان تر و بنيانين از سوى دولت براى پيشگيرى از آسيب بيشتر به پيكره ى اقتصاد، فرهنگ و آموزش و جامعه مان اقدامى بايسته محسوب مى شود.

    شماره روزنامه:7418
    این مورد را ارزیابی کنید
    (2 رای‌ها)
    آخرین ویرایش در سه شنبه, 26 بهمن 1400

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.