وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    آيت الله دژکام در جمع طلاب و روحانيون شيراز:

    علم و ايمان بايد کنار يکديگر بيايد تا بصيرت حاصل شود منتخب سردبیر

    توسط صفدر دوام/ روزنامه نگار 09 دی 1399 400 0
    يك استاد برجسته حوزه علميه قم گفت: تقارن نهم دي ماه امسال با ايام سالروز شهادت حضرت صديقه طاهره(س) و همچنين سالروز شهادت سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني و چهلمين روز شهادت شهيد فخري زاده اين ايام را به دهه بصيرت تبديل كرده است.


    آيتالله سيدهاشم حسيني بوشهري، رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم و رئيس شوراي عالي حوزههاي علميه کشور، امروز ، 9 دي ماه در تجمع طلاب و روحانيان شيراز كه بهمناسبت فرا رسيدن سالروز 9 دي در مسجد خاتم الانبيا و در بستر فضاي مجازي برگزار شد، گفت: شكل گيرى حماسه 9 دي و ايثار و فداكاري سرداران بزرگي چون سليمانى ها و دانشمنداني چون شهيد فخري زاده ها در پرتو عشق و ارادت به اهل بيت(ع) بوده بنابراين انقلاب ما در مسيري گام برميدارد که اهل بيت(ع) هميشه به آن تأكيد كرده اند.
    او در ادامه با اشاره به جايگاه حضرت زهرا(س) و آنچه روايات و قرآن به آن اشاره کردند، اضافه کرد: آيه تطهير و مودت در شأن اهل بيت(ع) و وجود قدسي حضرت زهرا(س) است، کلماتي که نبي مکرم اسلام در خصوص اين شخصيت فرمودند عجيب است، در جايي مي فرمايند فاطمه محبوب ترين و عزيزترين انسان ها در نزد من است.
    رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم، حضرت فاطمه(س) را معيار حق دانست و عنوان کرد: معيار حق بودن حضرت فاطمه(س) را مي توان از تعبيرات پيامبر گرامي اسلام(ص) فهميد، همانطور که همه اهل بيت به عنوان اسوه براي ما هستند فاطمه نيز براي ما الگو است.
    دبير شوراي عالي حوزه علميه کشور خاطرنشان کرد: حضرت صاحب الزمان(عج) در تعبيري مي فرمايند دختر رسول الله براي من امام زمان(عج) جنبه الگويي دارد، از اين رو بايد مشاهده کرد مگر زندگي فاطمه چه ويژگي هايي دارد و در مسير زندگي چه گام هايي برداشته که براي امام زمان(عج) الگو مي شود.
    آيت الله حسيني بوشهري، ويژگي هاي حضرت فاطمه(س) را مورد توجه قرار داد و افزود: اگر زندگي زهرا(س) را الگو قرار دهيم، مشاهده مي کنيم که در 9دي و دفاع مقدس، مردم اهل بيت(ع) را الگو قرار دادند و بر اساس آن در مقابل توطئه هاي دشمنان ايستادند.
    وي گفت: صديقه طاهره(س) مانند همه انسان ها در زندگي داراي انتخاب هايي است، نوع انتخاب هاي انسان گاهي آن را به مرحله سقوط و گاهي به مرحله عاليه مي رساند، اولين انتخاب و ويژگي فاطمه(س) خداشناسي و خدا باوري فاطمه است.
    رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم عنوان کرد: انتخابات برخي افراد رنگ خدايي ندارد، بلکه سودجويانه و معامله گرايانه است، به همين دليل هرجا منافعشان رقم خورد آن را انتخاب مي کنند. رضايت خدا مد نظر اين افراد نبوده و بلکه منفعت را انتخاب کرده اند.
    وي ادامه داد: انتخابات اين افراد از روي ترس است، از اين رو عده اي در زمان انقلاب جدا شدند، همچنين انتخاب دسته سوم از افراد از روي تعصب است، حق را مي شناسند اما هميشه انسان هاي غير صالح را ترجيح مي دهند در زندگي زهراي اطهر معيار رضايت خدا بوده و ترس معنا ندارد.
    آيت الله حسيني بوشهري خاطرنشان کرد: فاطمه(س) نه تنها يک همسر است، بلکه او مادر و يک دختر و مجاهده در صحنه هاي مختلف است. خصوصياتي که در جامعه است بايد از اساس روش فاطمه(س) که همان رضايت خدا و تکليف مداري است، باشد.
    عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح کرد: در جامعه امروز به انسان هاي ولايت مدار نياز داريم، نه انساني که تا چهار مطلب ياد بگيرد سر از مقابله درآورد و دچار دنيا پرسي و هوا پرستي شود.
    در ادامه اين مراسم آيت الله لطف الله دژکام نماينده ولى فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز اظهار داشت: مردم ما در روز نهم دى ماه 88 بيعت دوباره خود را با اهل بيت(ع) در اين روز به اثبات رساندند.
    وي در ادامه با تصريح اينکه ولايت فقيه شاخه اي از ولايت معصوم است، اضافه کرد: هنگامي که حمايت از ولايت فقيه مي کنيم در واقع به نوعي از حمايت خود را از ولايت معصومين اعلام مي کنيم.
    نماينده ولي فقيه عنوان کرد: افتخاري از اين بالاتر نيست که روحانيت شيعه فردي مانند شيخ فضل الله نوري دارد، مخالف با حکم صادق آل محمد(ص) حق ندارد چيزي تصويب کند اين کار همين مرد بزرگ بود و تا به امروز اين نتيجه آن شهادت است که داريم، امام نيز از اين بزرگ مرد تجليل کرد.
    وي خاطرنشان کرد: پس از انقلاب و فتنه 88 که راه افتاد بسيار عجيب بود، در آن روز دست خدا از آستين مردم بار ديگر در آمد.
    امام جمعه شيراز با اشاره به شهادت حضرت زهرا(س) و ايام فاطميه(س) بيان کرد: بصيرت پيدا کردن با حضرت زهرا(س) مرتبط است، اگر نور چشم مي خواهيم روشني زمين و آسمان حضرت زهرا(س) است، نور قلب نيز حضرت زهرا(س) است. در روايتي است که نقل شده آسمان و زمين تاريک بود خداي متعال زهراي طاهره را که آفريد روشن شد.
    وي عنوان کرد: بصير و بصيرت وابسته به شناخت زهرا(س) است، در روزي که همه گيچ بودند حضرت(س) مسير را شناخت، حضرت در آن روز به تنهايي ايستاد.
    حجت الاسلام والمسلمين دژکام با اشاره به سوره يوسف مطرح کرد: خداي متعال مي فرمايد، اي پيامبر(ص) به مردم بگو مسيري که قرآن نشان مي دهد مسير من است و من دعوت به اين مسير مي کنم، دعوت گري براي روحانيون به ارث مانده است، کار روحانيون دعوت است.

    وي با تاکيد بر اينکه نقش دعوت گري را بايد با کمال جديت روحانيت دنبال کند، افزود: عمل کردن به دعوت مردم وظيفه است، کرونا و محدوديت هاي منبر مانع از اين وظيفه نمي شود، دعوت از زمان پيامبر(ص) ادامه داشته است، بايد تلاش هايي که در اين راستا صورت مي گيرد انشالله مورد عنايت خداوند قرار گيرد.
    نماينده ولي فقيه در فارس با بيان اينکه دعوت بايد به همراه بصيرت صورت گيرد، اذعان کرد: اگر مي خواهيم بصيرانه کاري را انجام دهيم بايد بسم الله بگوييم، بصيرت يک نوع آگاهي است و بايد آن را توسعه دهيم، يکي از ابعادي که روحانيت مي تواند کمک دهد موضوع فقه آل محمد(ص) است.
    وي ابراز تاسف بر اينکه فقيه غريب مانده است، بيان داشت: اگر مردم حلال و حرام را ندانستند بصيرت صورت را هم نخواهند دانست، از اين رو نهضت آموزش فقه بايد راه اندازي شود، مساجد پايگاه آموزش فقه به مردم بوده است، کرونا ابدي نيست بايد به مردم حلال و حرام را ياد دهي.
    توليت حرم حضرت شاهچراغ(ع) خاطرنشان کرد: علم و ايمان بايد کنار يکديگر بيايد تا بصيرت حاصل شود، ايمان ناظر به آگاهي است، ايمان به امام زمان(عج) را بايد تقويت کنيم و براي ظهور بايد جامعه را آماده کنيم، دشمن در صدد گرفتن اين موارد از مردم ما است.

     

    شماره روزنامه:7094
    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در سه شنبه, 09 دی 1399

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.