وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    آیین بهره برداری از پروژه خیرساز خانه سلامت، امید و ‌زندگی  

    توسط گلریزخاتمی/ خبرنگار 15 مرداد 1400 333 0
    این پروژه روز گذشته با حضور فرمانده نیروی انتظامی، شهردار شیراز، برخی از شهرداران مناطق، اعضای هیئت امنا و هیئت مدیرهمجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز ، اعضای شورای شهر و تعدادی از خیرین در خیابان‌ کارگر شیراز به بهره برداری رسید.

    زبان واحد نداریم

    اسکندرپور شهردار شیراز گفت: به آموزش و‌پرورشی با نوع نگاه به انسان، آنگونه که مدنظر جامعه اسلامی است؛ نیازمندیم.

    وی افزود: امروزه در جامعه و نظام آموزشی یک رویکرد معرفتی - آموزشی که زبان واحد خانواده، جامعه و آموزش و پرورش باشد؛نداریم.

    وی در ادامه داشته های فرهنگی و رفتاری مردم شیراز‌ در گذشته را عاملی دانست که شیراز جنت طراز در زبان و بیان بزرگان و ادبا،بهشت تلقی می شده است.

    اسکندرپور نگاهی به بافت تاریخی شیراز در گذشته و وجود امامزادگان و مساجد و در کانون آن شاهچراغ را از مهم ترین علل وجودانسان‌هایی دانست که امروزه در زمره بزرگان این شهر هستند و تاکید کرد: انسانی که در این بافت تربیت شده انسانی کاملا متفاوتبوده است چرا که شهر را اعتقاد و باورهای مردم ایجاد می کنند و به همین دلیل چنین پروژه هایی بسیار ارزشمند است.

    وی افتتاح پروژه هایی که در راستای خدمت به مردم باشد را بسیار ارزشمند عنوان کرد.

    هم کلامی و اتحاد وجود ندارد

    اسکندرپور در ادامه ابراز تاسف نمود که در استان فارس هم کلامی و اتحاد برای آبادانی و ارتقای شهر و استان وجود ندارد.

    وی افزود: ملتمسانه از شهردار آینده و اعضای شورای شهر‌ و دستگاههای دولتی می خواهم تا از دعواهای جناحی و گروهی آنجا که بهنفع شیراز است؛ بپرهیزند چرا که با پشتیبانی هر کاری میسر می گردد.

    شهردار شیراز با اشاره به وظایف شهردار و شهرداری در ساخت پل، پارک، تقاطع و نورپردازی خیابان ها، اظهار داشت: برخی میگویند چون مردم از نظر معیشت در تنگنا قرار دارند شما نباید به فکر نورپردازی خیابان‌ها و تقاطع باشید در حالی که این کار از وظایفشهرداری است.

    ضروریست خدمات فاخر انجام گردد

    وی شیراز را هم تراز شهرهای مهم دنیا عنوان کرد و گفت: ضروریست در شهری که در زمره شهرهای گردشگر پذیر دنیاست؛ خدماتفاخر انجام گردد.

    شهردار منطقه ۲ با اشاره به اینکه امروز به جای یک پروژه، یک تفکر، روش و منش نو افتتاح می شود گفت: ساخت این پروژه تنها درمدت ۲ هفته انجام شد که این نشان از نیت پاکی است که در پشت آن پنهان است و مکانی است برای کسانی که دچار مشکلات روحی وروانی و مشکل شوم اعتیاد می شوند و مأمنی برای آنها که می خواهند از این بیماری رهایی یابند.

    شهریاری افزود: این پروژه نتیجه همکاری بزرگ مردانیست که قلب و دلشان برای مردم می تپد و می خواهند یاریگر باشند حتی اگرجان یک نفر نجات یابد.

    توجه به آموزش راه مبارزه با بزهکاری های اجتماعی

    طاهری نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز راه مبارزه با جرائم و بزهکاری های اجتماعی را درمان، پیشگیری و آموزشعنوان کرد و یادآور شد که افزایش آسیب های اجتماعی در جامعه و تلاش برای پیشگیری و كاهش آن نیازمند توجه به برخی امور كلیدیچون آموزش است.

    طاهری افزود: سرنخ درمان دردهای اجتماعی در آموزش و ارتقای فرهنگ است و در این مهم سه نهاد خانواده، آموزش و پرورش و رسانهنقش مهمی ایفا می كنند.

    نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز تصریح کرد: باید به خوبی دانست که مقابله با این معضل و درمان آن، نیازمند تغییرنگرش مردم و اصلاح نگاه آنان، به معتادان است.

    وی افزود: اگر فرد معتاد را بیمار بدانیم باید او را همراهی و اصلاح کنیم و در فرض جرم بودن اعتیاد و مجرم شناخته شدن فرد معتادباید گفت طبق همان قانون که این افراد را مجرم می‌داند، اصلاح و پیشگیری از وقوع جرم نیز وظیفه نهادهایی مشخص است.

    طاهری با تاکید بر این که حمایت از مجامع خیرین در ایجاد زیرساخت ها می تواند خدمات ارزشمندی به همراه داشته باشد یادآور شد: رها کردن مجرم به حال خودش عاقلانه نیست و رسیدگی به وضعیت معتاد و یاری رساندن به او برای ترک این عمل و بازگشت به زندگیسالم از وظایف دولت و دیگر نهاد‌های مرتبط با این معضل اجتماعی است چرا که همه افراد جامعه، مستقیم و یا غیر مستقیم با اینمعضل درگیر هستند و نجات فرد معتاد، نجات جامعه است.

    ما را هم دعا کنید

    فرمانده نیروی انتظامی‌ فارس گفت: خیرین گروهی از مردمند که با انجام امور خیر موجب ایجاد شادی و آرامش و جاری شدن اشکشوق در هم نوعان خود می شوند.

    سردار حبیبی افزود: امروز با تمام وجود آمدم تا به خیرین بگویم ما را هم دعا کنید چرا که نگاه خداوند به شما نگاه ویژه ای است.

    حاج حسین جوکار بانی خیرساز این پروژه گفت: ساخت ساختمانی با‌ مساحت ۲۵۰ متر و محوطه سازی آن با هزینه ای بالغ بر ۱۹میلیارد ریال که ۱۵ میلیارد آن آورده شهرداری و ۴ میلیارد هزینه ساخت این پروژه در بازه زمانی ۴۵ روزه بوده است.

    وی هدف از ساخت این پروژه را کمک به خانواده های آسیب دیده در راستای پیشگیری از ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی بویژهاعتیاد عنوان کرد و افزود:

    تقویت زیرساخت‌های مبارزه با مواد مخدر اعم از افزایش مهارت‌های زندگی، ایجاد نشاط و شادابی، گسترش امکانات تفریحی و غیره بهعنوان زیربنای روش‌های زندگی در هر جامعه می‌تواند ارتقاء پیشگیری و مقابله در مورد آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد را افزایشدهد.

    این بانی خیرساز ادامه داد: بدون‌تردید مصرف مواد مخدر در جامعه یکی از اصلی‌ترین معضلات اجتماعی است؛ بنابراین اجرا واستقرار برنامه‌های ارتقایی و پیشگیرانه بیش از پیش احساس می‌شود چراکه اعتیاد می‌تواند هر نوع محیط اعم از محیط‌های دولتی،صنعتی، خدماتی، خصوصی و خانوادگی را تهدید کند.

    وی همچنین پیشرفت جامعه را در گرو وجود جوانان، نوجوانان و خانواده هایی پرنشاط، تلاشگر و با ایمان دانست.

    حسین جوکار افزود: کمک کردن به نیازمندان در واقع بیشتر کمک به خودمان است زیرا ما نتیجه اعمال خوب و بد خود را خواهیم دید وکمک ما باعث به وجود آمدن احساس رضایت قلبی و خشنودی خداوند از ما می شود و به زندگی ما برکت می بخشد.

    حسین جوکار با بیان این که شهر نیاز به شادی، زیبایی و کارهای عمرانی دارد، یکی از مهمترین رسالت‌های فعالان فرهنگی را توجه بهامور فرهنگی و تقویت آن بویژه در مناطق کم برخوردار عنوان کرد و بیان داشت: در این راستا توانمندسازی و ارتقای سطح علمی وفرهنگی جامعه با توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در برخی از مناطق کم برخوردار انجام گرفته و یا در دست انجام است.

    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در چهارشنبه, 27 مرداد 1400

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.