روزنامه عصر مردم در سراسر جهان یک پورتال خبری آنلاین آنلاین و منبع برای محتوای فنی و دیجیتال برای مخاطبان با نفوذ خود در سراسر جهان است. شما می توانید از طریق ایمیل یا تلفن به ما بپیوندید.
+(98) 713-234 8010-13
همشهری آنلاین - عمادالدین قاسمیپناه: این توزیع عمومی در حالی است که به گزارش مسکوتایمز سازندگان واکسن در تلاش برای شروع یک آزمایش بزرگ کلینیکال برای این واکسن هستند، اما سیاستمداران میخواهند هرچه سریعتر آن را به عموم مردم تزریق کنند.
مسکو در ۱۱ اوت، نخستین واکسن جهان را علیه بیماری کووید-۱۹ که ناشی از ویروس SARS-CoV-۲ است، در میان انتقاد گسترده کارشناسان جهانی که به نگرانیهای ایمنی آن اشاره میکردند، ثبت کرد. روز گذشته اولین بخش از واکسن Gam-COVID-Vac یا اسپوتنیک پنج برای پیشگیری از عفونت ویروس جدید کرونا که توسط مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبشناسی گامالیای وزارت بهداشت روسیه ساخته شده است، تستهای کیفی لازم را در آزمایشگاههای Roszdravnadzor (رگولاتور تجهیزات پزشکی) پشتسر گذاشته و در چرخه عمومی توزیع شده است.
میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه اعلام کرده بود که واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ بین داوطلبان در فاز۳ آزمایشهای بالینی از این هفته آغاز میشود. سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو هم ابراز امیدواری کرد که اکثر ساکنان پایتخت روسیه ظرف چندماه واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند.
آزمایش اسپوتنیک ۵ در هند
در عین حال، کریل دیمیتریف، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری مستقیم روسیه (RDIF)، روز دوشنبه تأیید کرد که آزمایش بالینی واکسن اسپوتنیک۵ در ماه جاری میلادی در بعضی از کشورها، ازجمله هند آغاز میشود. روسیه گفته بود که حداقل ۲۰کشور ازجمله امارات، عربستان سعودی، اندونزی، فیلیپین، مکزیک، برزیل و هند علاقه خود را برای دریافت این واکسن ابراز کردهاند. نتایج آزمایشات بالینی فاز ۲-۱ این واکسن که در مجله پزشکی لنست منتشر شده، نشان داد که ۱۰۰درصد شرکتکنندگان آنتیبادی علیه ویروس SARS-CoV-۲ را تولید کردهاند و هیچ عارضه جانبی جدی ندارند. مسکو قصد دارد تولید این واکسن را تا پایان سال۲۰۲۰ به ۲۰۰میلیون دوز افزایش دهد که ۳۰میلیون دوز آن در روسیه خواهد بود.
تأثیر کمتر واکسن چینی بر سالمندان
شرکت چینی سینووک بایوتک روز دوشنبه اعلام کرد، براساس نتایج اولیه حاصل از مراحل اولیه تا میانی آزمایشها، بهنظر میرسد واکسن ویروس کرونایی که ارائه شده، برای افراد مسن ایمن نیست، چراکه پاسخهای ایمنی ناشی از واکسن، در مقایسه با جوانان کمی ضعیفتر بوده است.
مقامات بهداشتی نگران این موضوع بودهاند که آیا واکسنهای آزمایشگاهی میتوانند ایمنی لازم را برای افراد مسن ایجاد کنند که سیستم ایمنی بدنشان واکنش کمتری به واکسنها نشان میدهد. لیو پیچنگ، مسئول ارتباط با رسانههای شرکت سینووک میگوید که واکسن CoronaVac این شرکت در آزمایشهای فاز یک و فاز۲ که در ماه مه روی ۴۲۱شرکتکننده حداقل ۶۰ساله انجام شد، عوارض جانبی جدی ایجاد نکرد.
۴مورد از ۸واکسن جهان که در مرحله سوم آزمایشها هستند، مربوط به چین است. لیو در بیانیهای اعلام کرد که برای ۳گروه از شرکتکنندگان که بهترتیب ۲تزریق از دوز کم، متوسط و بالا از CoronaVac گرفتند، بیش از ۹۰درصد آنها افزایش قابلتوجهی در سطح آنتیبادی را تجربه کردند. CoronaVac در مرحله آخر آزمایشهای انسانی در برزیل و اندونزی مورد کارآزمایی قرار میگیرد تا مشخص شود که به اندازه کافی مؤثر و بیخطر است تا بتواند تأییدیههای قانونی برای استفاده انبوه را بهدست آورد
روزنامه عصرمردم در۱۶آدر سال ۱۳۷۴ به نام عصرو با رویکرد فرهنگی سیاسی اجتماعی وبا گستره استانی به مدت ۴ سال بدون وقفه انتشار یافت با توجه به استقبال خوب مخاطبان با نام عصرمردم و با گستره سراسری در استانهای جنوبی و مرکزی کشور توزیع شد مهمترین ابتکار و موفقیت روزنامه عصر مردم از آغاز تا به اکنون که ۲۵ سال از انتشار آن میگذردانتشار هفتهنامه ها و ویژه نامه های شهرستانی است که هم اکنون نیز تعدادی از آنها در حال انتشارند.
https://asremardom.ir/ لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.