روزنامه عصر مردم در سراسر جهان یک پورتال خبری آنلاین آنلاین و منبع برای محتوای فنی و دیجیتال برای مخاطبان با نفوذ خود در سراسر جهان است. شما می توانید از طریق ایمیل یا تلفن به ما بپیوندید.
+(98) 713-234 8010-13
.
در این بازدید که به منظور پیگیری مصوبات سند پیشران توسعه ای استان فارس در شهرستان های لامرد و مهر و بررسی مسائل ومشکلات واحدهای صنعتی، طرح های سرمایه گذاری، شهرک های صنعتی و سایر واحدهای بزرگ اقتصادی موثر در اشتغال پایدارشهرستان های مذکور انجام شد؛ تصمیمات اجرایی مهمی اتخاذ گردید.
دین پرست در بازدید از واحدهای صنعتی و زیرساختهای شهرک صنعتی مهر بر ضرورت بررسی راهکارهای قانونی در راستای کمک بهبخش خصوصی جهت سرمایه گذاریهای لازم ، تحقق جهش تولید ابلاغی مقام معظم رهبری و توسعه فعالیتهای اقتصادی تاکید نمود وافزود : جهت عملیاتی شدن این مهم حمایت لازم را برای استقرار واحدهای بزرگ و اثر گذار در شهرکهای صنعتی استان و کشور انجامخواهیم داد.
گفتنی است دراین بازدیدها مشکلات تامین منابع برخی واحدها، ترخیص کالای یکی از واحدهای تولیدی و تامین زیر ساختهای شهرکصنعتی در شهرستان مهر با حضور مسئولین ذی ربط حل و فصل و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
وی ادامه داد: ظرفیت های موجود در استان فارس زمینه جهش جدی در عرصه فعالیت های اقتصادی را فراهم کرده است که با تکیه برمواهب خدادادی و همچنین مجموعه منابع مادی و معنوی و نیروی انسانی متعهد و کار آمد این استان می تواند در زمینه توسعه جنوبکشور نقش بی بدیلی ایفا کند.
وی افزود: اطمینان داریم قطار توسعه صنعتی استان فارس از سرعت مطلوبی برای رسیدن به ایستگاه بالندگی و شکوفایی برخوردار میباشد.
دین پرست افزود: علی رغم همه فشارهای استکبار با همدلی ، وحدت ، تکیه بر داشته ها و ظرفیت های فراوانی که در سطح کشور از آنبرخورداریم، در آینده نزدیک بسیاری از موانع در مسیر رشد و توسعه استانهای مختلف کشور مرتفع می شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در جریان بازدید از طرح ها و واحدهای صنعتی تولیدی شهرستانهای مهر و لامردگفت: شرکت پالایشگاهی پترو پیمان دانا با محصولاتی نظیر بنزین، گازوئیل ، گاز مایع از طرح های صنعتی در حال احداث شهرستانمهر است که با سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیارد ریال اجرایی شده و اشتغال ۲۰۰ نفر را به دنبال خواهد داشت.
حمید رضا ایزدی افزود: این طرح که با ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است، امکان تولید بنزین معمولی بدون سرب با ظرفیتسالانه ۴۶۰ هزارتن و بنزین سوپر بدون سرب با ظرفیت سالانه ۲۰۰ هزار تن را ایجاد میکند.
وی اضافه کرد: از دیگر طرح های صنعتی که در حال حاضر در جنوب فارس و در شهرستان مُهر با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد مراحلساخت را طی میکند، شرکت پالایش پارسیان سپهر است که در زمینه استحصال گازهای صنعتی(اتان زدایی) استحصال گاز طبیعیجهت مصارف خانگی و سایر فرآورده های گازی جهت تولید صنایع پایین دستی از جمله اتان، پروپان و بوتان و.... فعال خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس افزود: این واحد تولیدی با سرمایه گذاری ۱۳۶ هزار میلیارد ریال، ظرفیت تولیدسالیانه سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن و اشتغالزایی برای ۲۰۰ نفر در حال احداث است.
ایزدی در خصوص ظرفیت آلومینیوم جنوب افزود : فاز نخست کارخانه آلومینیوم جنوب با ارزش سرمایه گذاری ۱۸۶ هزار میلیارد ریال وظرفیت تولید ۱۰۰ هزارتن شمش آلومینیوم در روز و اشتغال ۷۵۰ نفر، با عاملیت بانک صادرات ایران و همکاری سندیکای بانکی باتامین سرمایه از طریق منابع خارجی و با سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری غدیر و سازمان ایمیدرو ساخته شد و اوایل اردیبهشت ماهامسال به صورت ویدیو کنفرانس و با دستور رئیس جمهور و باحضور وزیر صمت به بهره برداری رسید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اظهار داشت : این کارخانه به عنوان مدرنترین و بزرگترین کارخانه آلومینیوم ایران بهشمار میرود و در زمینی که به وسعت ۲۰۰ هکتار در منطقه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد و با هدف رفع نیازهای داخل و توسعه صادرات و همچنین فراهم کردن زمینه اشتغال ۱۵۰۰ نفر در فاز نهایی به صورت مستقیم و ۵۰۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم، طراحی وراهاندازی شده است .
ایزدی با اشاره به این مطلب که منطقه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد به جمع تولید کنندگان فلز ارزشمند آلومینیوم پیوسته است،تصریح کرد : حجم صادرات شمش تولیدی آلومینیوم جنوب ۱۲ هزار تن بوده و از این پس لامرد نقش برجستهای در تولید و صادرات شمش و بیلت آلومینیوم ایفا خواهد کرد که گامی بزرگ در راستای تحقق افزایش توان صادراتی کشور خواهد بود.
وی ادامه داد : باتوجه به شرایط مهیا شده پس از افتتاح آلومینیوم جنوب و تولید شمش و آلومینیوم مذاب، امکان سرمایه گذاری درصنایع پایین دستی را فراهم کرده است.
ایزدی یاد آور شد : منطقه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد در جنوب استان فارس قرار دارد و وسعتی بالغ بر ۸۵۰۰ هکتار را در برمیگیرد. این منطقه زیرمجموعه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) محسوب میشود و با اهدافی نظیرانتقال دانش، افزایش توان صادراتی و تامین نیازهای داخلی از طریق توسعه صنایع مادر، اشتغال زایی و رفع محرومیت مناطقپیرامونی، جذب سرمایه های داخلی و خارجی و اجرای سیاستهای توسعه ای منطقه ای در محل تلاقی سه استان دارای منابع سرشارنفت و گاز (فارس، بوشهر و هرمزگان) ایجاد شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس تاکید کرد: صنایع پاییندستی آلومینیوم مانع از خامفروشی گردیده و ارزش افزودهعظیم و ایجاد اشتغالزایی چند برابری را به همراه خواهد داشت .
وی گفت: نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی، نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۳۰ مگاواتی، کارخانه های تولید سنگ مصنوعی و آسفالت از دیگرصنایع مستقر در این منطقه است که در طرح جامع منطقه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد، تولید شمش منیزیم، فولاد، آلومینیوم وصنایع مرتبط پایین دست، نیروگاههای برق و صنایع پتروشیمی، نفت و گاز، سیمان و استقرار صنایع مادر پیش بینی شده است.
"ایزدی "درپایان گفت: شهرستان های لامرد و مُهر با توجه به این که در مجاورت بزرگترین میدان گازی کشور قرار گرفته اند، علاوه برظرفیت بالای تولید، مورد توجه دولت نیز می باشد و افزون بر توسعه فعالیت های اقتصادی،رفع بیکاری در منطقه، باعث اشتغال مستقیمو غیر مستقیم قابل توجهی در استان و کشور خواهند شد
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.