وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    با سید محمد هاشمی ، نیکوکار جوان ؛

    از انتظامات بیمارستان تا راه اندازی مرکز نیکوکاری در شیراز منتخب سردبیر

    توسط احمدرضا سهرابی/ روزنامه نگار 14 مهر 1399 1333 0
    خانوادهای بی سرپرستی در جنوب شهر زندگی می کنند که روزانه یک نوبت و آن هم نان و تخم مرغ می خورند معلمی که ناچار شد پول رهن خانه اش را هزینه درمان دختر بچه اش کند و اکنون در کلاس یکی از مدارس شیراز زندگی میکند حاج آقا موسوی چند مرغ میخرد و میگوید با چند خانواده فقیر تماس بگیر تا جوجه کباب راه بیندازیم سید محمد هاشمی 3 سال پیش، 30 سال داشت که در مسیر یاسوج- شیراز با پیرمرد و پیرزنی روستایی که دختر بچه ای 5 ساله را برای مداوا به شیراز می آوردند برخورد کرد.


    دختر بچه، 2 کلیه اش را از دست داده بود و پیرمرد یک گونی گردو همراه خود آورده بود تا بخشی از هزینه درمان دخترش را تأمین کند. هاشمی، آنها را به شیراز آورد و به بیمارستانی که خود مأمور انتظامات آن بود برد.
    هاشمی میگوید: در بیمارستان، با دکتر ذوالقدر که فوق تخصص داخلی است صحبت کردم و او به گرمی از آنها استقبال کرد.
    در گفت وگویی که با هاشمی داشتم، او یادآور شد: از آنجا که کار من، انتظامات بیمارستان بود، روزانه با بیماران زیادی که فقیر و تهیدست بودند برخورد میکردم و من براساس وظیفه انسانی ام با کارکنان و مسئولان بیمارستان صحبت میکردم و در پرداخت هزینه ها برایشان تخفیف میگرفتم.
    او خاطرنشان کرد: گاهی ضمانت پرداخت هزینه بیماران را تقبل میکردم و مسئولان بیمارستان ناچار میشدند حقوق ماهانه من را کم کنند و روی پرونده کاریم اخطار بگذارند.
    هاشمی تصریح کرد: با گذشت زمان، به این فکر افتاده تا با همراهی همسرم یک مرکز نیکوکاری در جنوب شیراز راه اندازی کنیم و به واسطه ارتباطی که با شماری از خیرین و نیکوکاران داشتم در جهت رفع بخشی از نیاز افراد تهیدست و حمایت از بچه های یتیم و زنان بی سرپرست تلاش کنم.
    او گفت: با گرفتن 200 میلیون تومان وام از بانک، مکانی در جوار امام زاده ابراهیم(ع) (محدوده شاهزاده قاسم) اجاره کردم هرچند میتوانستم با این پول، وارد بورس شوم و با سود احتمالیش به نیازمندان کمک کنم اما آن موقع، شناسایی نیازمندان سخت بود چرا که با کار تشکیلاتی و سازمان یافته بهتر میشد کار کرد.
    هاشمی تأکید کرد: با هر سختی و زحمتی که بود خیریه احسان و ایتام الرسول (ص) را راه اندازی کردیم و در همین مدت کوتاه بسیاری از افراد نیکوکار به ما «اعتماد» کردند و این یک دستاورد بزرگ است.
    او همچنین خاطرنشان کرد: در میان افراد نیکوکار، حتی کسانی هستند که خود فقیر و نیازمند هستند اما ترجیح میدهند در کنار خیرین بزرگ، کمک کنند.
    مدیر خیریه احسان و ایتام الرسول (ص) در همین رهگذر تصریح کرد: در میان افراد نیکوکار، پزشکانی چون دکتر سید بصیر هاشمی در زمینه کاشت حلزون گوش بچه های یتیم و فقیر بیشترین تعامل را با ما دارند هرچند پزشکانی هم هستند که به هر دلیل حاضر نیستند 1000 تومان کمک کنند!
    هاشمی این را هم گفت که در میان خیرین و افرادی که با مرکز نیکوکاری ما در ارتباط هستند انسان-های متفاوتی هم وجود دارند، درست مثل حاج آقا سید روح اله موسوی که گاهی به اینجا می آید و با خرید چند مرغ، به من میگوید با چند خانواده فقیر تماس بگیر تا ناهار به اینجا بیایند تا در حیاط مرکز- نیکوکاری- جوجه کباب راه بیندازیم!
    او تأکید کرد: اگر کسی میلیاردها تومان پول هم داشته باشد از فردای خودش خبری ندارد و هیچ کس، چیزی با خودش نمیبرد اما آن چیزی که مهم است، انسانیت است.
    زیر پوست شهر
    در جریان گفت وگویی که با سید محمد هاشمی مدیر خیریه احسان و ایتام الرسول (ص) داشتم او نمونه وار به خانواده هایی تهیدست و در عین حال شرافتمند اشاره کرد که روزگارشان، ذهن و زمان انسان را به هم میریزد.
    او از خانوادهای بی سرپرست در منطقه ده پیاله شیراز گفت که مادر و دو فرزند 6 و 7 ساله اش تنهایی روزی یک نوبت و آن هم «نان» و یا «نام و تخم  مرغ» میخورند!
    هاشمی از معلمی درمانده هم سخن گفت که ناچار شده است برای معالجه دختر بچه بیمارش، پول رهن خانه را هزینه کند و اکنون در اتاق یکی از مدارس شیراز، روزگار میگذراند!

    شماره روزنامه:7025
    این مورد را ارزیابی کنید
    (2 رای‌ها)
    آخرین ویرایش در دوشنبه, 14 مهر 1399

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.