روزنامه عصر مردم در سراسر جهان یک پورتال خبری آنلاین آنلاین و منبع برای محتوای فنی و دیجیتال برای مخاطبان با نفوذ خود در سراسر جهان است. شما می توانید از طریق ایمیل یا تلفن به ما بپیوندید.
+(98) 713-234 8010-13
در شرايطي که بيماري کووید 19 محدوديت هاي بسياري را براي بخش هاي مختلف اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و ورزشي به دنبال داشته اما بخش آموزش با بيشترين مخاطب و تأثيرپذيري از اين بيماري، روزهاي نه چندان خوشي را طي مي کند.
از يک سو عدم برخورداري اکثريت جامعه از سواد رسانه اي آن هم در فضاي مجازي، عدم آگاهي کافي و ناآشنايي سيستم آموزشي، دانش آموزان و خانواده ها از اين فضاي جديد، نبود علامت آموزشي، مهيا نبودن زيرساخت ها، موازي کاري ها، افزايش تعرفه خدمات اينترنتي و در کنار آن کاهش حجم و کيفيت بسته ها و گاهي اوقات سوءاستفاده از شرايط به وجود آمده به قوز بالاي قوز براي خانواده ها تبديل شده است.
در اين شرايط که بخش اعظم هزينه ها بر دوش خانواده ها قرار گرفته نه تنها خبري از بسته هاي يارانه اي و حمايتي تعريف شده در اين بخش نيست بلکه مشخص نيست هزينه هاي مربوط به اداره مدارس و مراکز آموزش عالي نظير آب، برق، گاز، تلفن، تجهيزات و... که از قضا رقم سنگيني است و امروز به شدت کاهش يافته در کجا هزينه مي شود و چرا حداقل از اين محل و رديف بودجه اي يارانه آموزشي به خانواده هاي داراي دانشجو و دانش آموز تعلق نمي گيرد.
مجلس بايد به جزئيات ورود کند
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي گفت: وقتي قرار است با توجه به شرايط به وجود آمده مردم در خانه ها بمانند و خدمات و بخشي از نيازهايشان را به صورت غيرحضوري دريافت کنند، بايد يک سري حمايت ها و يارانه ها نيز براي آنها در نظر گرفته شود.
دکتر جعفر قادري با بيان اين که امروز بخش اعظم مباحث اداري، آموزشي و... در فضاي مجازي دنبال مي شود، کاهش تعرفه هاي اينترنتي و عدم افزايش نرخ خدمات در بخش هاي مختلف را موجب کمک به بهبود فضاي ارتباطات دانست.
عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي، خاطرنشان کرد: بيماري کووئيد 19، باعث شد روند تقويت زيرساخت هاي کشور در حوزه ارتباطات و اطلاعات سرعت بسيار بالايي به خود بگيرد. البته تذکرات زيادي هم به وزارتخانه مربوطه داده شده تا اپراتورها در کنار تقويت زيرساخت هاي خود مکلف شوند تعرفه ها را افزايش ندهند تا در اين شرايط فشاري به مردم وارد نشود.
وي افزود: اين به نفع حاکميت جامعه است که فضا به سمت و سويي برود که فعاليت ها در بستر مجازي و به صورت غيرحضوري دنبال شود.
دکتر قادري تأکيد کرد: در بحث آموزش و خدمات مرتبط با آن نياز است تا تسهيلات و معافيت هاي ويژه اي در نظر گرفته شود.
وي با بيان اين که وزارت ارتباطات پيش از اين اعلام کرده که براي دانش آموزان بسته هاي اينترنتي خاص پيش بيني شده و حتي آن را آگهي کرده است، گفت: البته مجلس به صورت جزئي به اين بحث ورود نکرده اما به نظر مي رسد کميسيون صنايع مجلس بايد اين موضوع را در دستور کار خود قرار داده و در صورت لزوم ساز و کاري مناسب زيرساختي و حمايتي را تعريف نمايد.
مغايرت و تخلفي نديديم
مديرکل سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه جنوب با بيان اينکه اپراتورهاي ارايه دهنده خدمات و بسته هاي اينترنتي تاکنون منطبق با تعرفه اقدام به ارايه خدمات کرده اند، گفت: تاکنون از نظر تعرفه و حجم اينترنت هيچگونه تخلف و مغايرتي ديده نشده است.
ندا رحيمي افزود: امروز به دليل اين که مصرف اينترنت ناشي از استفاده بيشتر از فضاي مجازي افزايش يافته، مشترکان تصور مي کنند اينترنت گران شده يا حجم بسته ها کاهش يافته است.
وي تصريح کرد: اين سازمان به عنوان ناظر بر خدمات اپراتورها، شکايت هاي ارسالي به سامانه 195 را بررسي کرده و تاکنون مغايرتي مشاهده نشده است.
رحيمي با اشاره به اين که هم اکنون 90 درصد از شبکه داده هاي تلفن همراه با تعرفه تشويقي ارايه مي شود، گفت: در اين بخش نيز مغايرت و تخلفي وجود نداشته است.
وي در بخشي ديگر از سخنانش با بيان اين که شرکت مخابرات با همراهي سازمان تنظيم مقررات و دستگاه-هاي مرتبط با تشکيل يک کارگروه به دنبال اجراي شبکه VDSL در کلان شهر شيراز در گام نخست مي باشد، گفت: اين پروژه از 2 سال و نيم پيش آغاز شده و انتظار مي رود تا پايان سال جاري به مرحله بهره برداري برسد.
رحيمي خاطرنشان کرد: به عنوان يک سازمان ناظر اعلام مي کنم شرکت مخابرات فارس فراتر از تعهدات و وظايف خود در اين پروژه همکاري کرده و در بحث افزايش پهناي باند مراکز به صورت شبانه روزي کار کرده است.
وي تصريح کرد: البته منکر وجود مشکلاتي در شبکه نمي توان شد اما با بهره برداري از شبکه VDSL فاصله مراکز با مشترک و مشتري کمتر شده و کيفيت ارايه خدمات بهتر خواهد شد.
رحيمي از وجود يک سري ناهماهنگي ها در ميان دستگاه هاي اجرايي سخن گفت و اظهار داشت اگر سرمايه گذاري ها همگرا مي شد و در کنار هم قرار مي گرفت هم سرعت خدمات رساني و هم کيفيت کار بهتر مي شد.
وي تأکيد کرد: تا زماني که اين همگرايي ايجاد نشود، پيشرفتي نخواهيم داشت.رحيمي يادآور شد: بايد بپذيريم که امروز اينترنت يکي از اقلام مهم در سبد زندگي هر خانوار است لذا بايد شرايط بهتر و درست استفاده کردن مردم را فراهم نمود..
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.