وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس:

    اعتياد زنان از هم پاشيدگي و گسست خانوادگي را به همراه دارد منتخب سردبیر

    توسط صفدر دوام/ روزنامه نگار 23 آذر 1399 537 0
    دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: اعتياد زنان از هم پاشيدگي و گسست خانوادگي را به همراه دارد.


    سليمان کرمي با بيان اين مطلب در مراسم افتتاح پنجمين مرکز اقامتي ميان مدت اعتياد غيردولتي ويژه زنان که با حضور دادستان مرکز استان، مديرکل امور بانوان و خانواده استانداري، رييس کانون مساجد استان، معاون اجتماعي سپاه فجر، معاون بهزيستي استان و تعدادي از خيرين و کارآفرينان در شيراز برگزار شد، بيان داشت: يکي از ويژگيهاي اعتياد اين است که براي زن و يا مرد تفاوتي قائل نميشود و تمامي گروهها را مورد هدف قرار ميدهد اما نکته حائز اهميت اين است که تأثيرات اجتماعي براي زنان معتاد کاملاً متفاوت بوده و آسيبهاي گسترده تري را به همراه خواهد داشت.
    وي افزود: با بروز پديده اعتياد در زندگيِ يک زن و دغدغهمندي وي به چگونگي تأمين و مصرف مواد و نيز آغاز و پايان خماري و نشئگي، به گونه اي برجسته جنبه هاي فردي و جمعي خانواده تحت تأثير قرار ميگيرد و عشق مادرانه و طراوت همسرانه، از بين ميرود.
    دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس در ادامه گفت: کمترين پيامدي که براي اعتياد زنان ميتوان برشمرد، از هم پاشيدگي و گسست خانوادگي است.
    کرمي بيان داشت: از افتتاح چنين مراکزي خوشحال نيستيم چرا که اين مراکز به دنبال رشد اعتياد و زنانه شدن آن ايجاد ميشوند، با اين وجود به دليل تغيير اقليم فرهنگي و اجتماعي جامعه ناچار به اين کار هستيم و رشد آسيبها باعث پيش بيني چنين ساختارهايي شده است.
    وي با اشاره به اينکه ظرفيت اين مرکز حدود 100 نفر است، اظهار کرد: اين مرکز امکانات مناسبي براي نگهداري، درمان و کاهش آسيب معتادان زن فراهم آورده است.
    اين مقام مسئول در استان فارس ضمن قدرداني از مسئول مرکز کانون مساجد، معاونت فرهنگي و اجتماعي سپاه فجر، بهزيستي، کارآفرينان و خيرين دخيل در ايجاد و راه اندازي اين مرکز، افزود: مسئله شناسايي و درمان به موقع فرد معتاد از اهميت زيادي برخوردار است و نجات يک فرد در واقع نجات يک جامعه است.
    سليمان کرمي گفت: از ابتداي سال جاري تا پايان آبان ماه، 56 نفر زن معتاد متجاهر و کارتن خواب ساماندهي و به مراکز پيش بيني شده براي نگهداري و درمان ارجاع شده اند.
    وي در پايان اين مراسم از خيرين خواست با اقدامات بشردوستانه، خداپسندانه و برداشتن قدمهاي محکمتر دستگاههاي متولي را براي ايجاد يک زندگي شايسته و سالم براي زنان و ديگر انسانهايي که درگير اين مُعضل هستند با اين حمايت اجتماعي بر کاهش آلام زندگي آنها کمک کنند.

    شماره روزنامه:7080
    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در یکشنبه, 23 آذر 1399

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.