روزنامه عصر مردم در سراسر جهان یک پورتال خبری آنلاین آنلاین و منبع برای محتوای فنی و دیجیتال برای مخاطبان با نفوذ خود در سراسر جهان است. شما می توانید از طریق ایمیل یا تلفن به ما بپیوندید.
+(98) 713-234 8010-13
ويروس کرونا، بسياري از معادلات جهاني در حوزه هاي مختلف سياسي، اقتصادي، گردشگري، فرهنگي، اجتماعي و حتي ورزشي را به هم ريخت و حوزه اي را بي ترکش به حال خود رها نکرد.
کرونا، حتي روابط ساده اجتماعي انسانها را زير تأثير قرار داد و اجازه نداد آنها در مرسوم ترين و ساده ترين حالت، با ديدن هم به همديگر دست بدهند، همديگر را ببوسند و يا در آغوش بگيرند. اين، درست کاري است که جنگ هاي جهاني هم با انسانها نکرد.
کرونا، اقتصاد جهان را هم به هم ريخت. حوزه اي چون گردشگري را تا آستانه فروپاشي کشاند و با گرفتن شغل از انسانها، آنها را وادار به چاره انديشي کرد. درست مثلِ «کسب و کارهاي اينترنتي!»
محدوديت هاي آمد و شد کرونايي و از سوي ديگر، ترس به مخاطره انداختن سلامت، حداقل دو دليل شاخصي بود که شهروندان کمتر از خانه بيرون بيايند و همين، بهانه اي باشکوه براي رونق کسب و کارهاي اينترنتي در اين دوره بود.
بهانه اي که به نظر مي رسد بلوغ زودهنگام کسب و کارهاي اينترنتي را در بسياري از کشورهاي جهان از جمله کشورهاي در حال توسعه رقم زد و ايران، از اين قاعده مستثني نبود.
حالا، کسب و کارهاي اينترنتي در بسياري از حوزه ها از جمله خانگي، رونق گرفته و تبديل به يک شغل شده است و اگر برنامه ريزان، تصميم سازان و تصميم گيران کشور قدري هوشمندانه رفتار کنند مي شود با ساماندهي مطلوب، از اين اتفاق شايد ناخواسته کرونايي در جهت بهبود نسبي کسب و کار و اشتغال زايي در دوره پسا کرونا استفاده کنند.
اتفاقاتي که حداقل در حوزه اشتغال زايي و اقتصاد خرد، مي شود قدري از تلخی هاي دوران کرونا را کاست.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.