صدایی که می تواند دور کره زمین بچرخد و تمامی رسانه های خبری را به گفتگو و تحلیل و یا به اعتراض وا دارد صدای مهیبی است، زلزله سیاسی و نظامی است که در گوش ساکنان قطب جنوب زمین هم می چرخد و این چرخش هنوازا هنوز در حرکت است تا با هزینه میلیاردها دلار و صرف اوقات بسیار، تحلیل گران بنویسند و بگویند و تصویر ابزارهای آن صدا را پخش کنند و بگویند بی تأثیر بود یا نبود. اصلا صدایی بود یا نه؟ و اگر نبود چرا در اتاق ساکنان زمین شنیده شده است؟ و چرا ما درباره آن سخن می گوییم؟ پس صدایی بوده است که هنوز به گوش می رسد و دم به دم وقتی از آسمان اسرائیل به زمین فرود می آید و یا در هوا منفجر می شود با بازگشایی ضبط صوت ها و مخازن تصاویر، آن صدا چنان هولناک و مهیب و دلهره اور است که نماینده اسرائیل در سازمان ملل با زبان بی زبانی بگوید: ای وای اگر این موشک ها کلاهک اتمی می داشتند بر سر ما چه می آمد؟
آری برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم صدها موشک و پهپاد در پاسخ به 3 موشکی که به کنسولگری ایران در سوریه اصابت کرد و تعدادی از جان برکفان سپاه را به شهادت رساند درسی تاریخی به دنیا دادند که صبر ارتش و سپاه ایران هم حدی دارد و آن صبر بی صدا که چندان شنیده نمی شد به یک بار زلزله ای برپا کرد که در تاریخ جنگ های جهان بدینگونه نقطه عطفی است برای بیداری و آشفتگی خواب سنگینی که کشورهای مسلمان به ویژه اعراب، سالیانی است به آن خو کرده اند.
هجمی از موشک ها و پهپادهای خشم انتقامجو، با طی مسیری پرخطر که رادارهای کشورهای متحد در کمین آنها بودند کم و بیش توانستند خود را به آسمان بیت المقدس برسانند که رساندند هرچند با اعلام قبلی ایران از این حمله رصد کردن و رهگیری پهپادها و موشک ها چندان مشکل نمی بود آن هم با پیشرفته ترین تجهیزات ردگیری و خیانتی که بعضی کشورهای عربی همسایه اسرائیل کردند به این امید که اجازه ندهند حتی یک موشک به آسمان سرزمین اشغالی برسد.
حال اگر بی اطلاع و به طرفه العینی اینگونه حملات بر علیه هر کشور دشمنی انجام شود آنگونه باید قضاوت کرد که چه پیش می آید.
و اما بعد:
ایران امروز، ایران سالهای 59 تا 68 نیست که ارتش بعث با حمایت های تسلیحاتی روسیه، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بتواند بر سر مردم بی دفاع شهرهای ایران بارانی از موشک ها رها کند و مردم بی دفاع انقلابی فریاد بزنند موشک جواب موشک و ما موشکی نداشته باشیم و اگر در انبارهای نظام ساقط شده شاهنشاهی بوده کلاهک های آن را آمریکائی ها به ما ندادند و یا با حضور هایزر فرمانده پیشین نیروی هوایی آمریکا در ایران به حافظه کامپیوترها چنان دستبرد زنند که نتوانیم کدهای قطعات هواپیماهای جنگی را پیدا کنیم.
ایران امروز بدون وابستگی و دلبستگی در شرایط سخت ترین تحریم ها با هدف خودکفایی توانسته است ابزارها و تجهیزات نظامی مورد لزوم خود را برای دفاع براساس تجربه هشت سال جنگ تحمیلی چنان پیشرفته و پرسرعت و تأثیرگذار بسازد که هیچ قدرتی نتواند آن را محدود کند و یا بی تأثیر تبلیغ نماید.
حیرت کسری ناجی خبرنگار بی بی سی از مشاهده طول و عرض موشک پرتاب شده ایران در سرزمین اشغالی خود حکایتی است بدین توصیف که به زبان بی زبانی در رسانه-های خودشان اعلام کنند: واقعا حیرت آور بود و یا بگویند انتظار چنین حملاتی از ایران نمی رفت.
و اینک جنگ روایت ها شروع شده برای خنثی جلوه دادن حملات موشکی ایران و اینکه مدام بگویند 99 درصد آنها را ردگیری کردیم و در هوا منفجر کردیم!
اگر چنین بوده این آه و ناله ها برای چیست و چرا ترسیده اید؟
چرا تاکنون سازمان ملل چندین جلسه اضطراری برای بررسی آن تشکیل داده است؟
چرا اتحادیه اروپا و کنگره آمریکا چندین جلسه برای اعلام تحریم های بیشتر تشکیل داده اند؟
چرا کشورهای عربی متحد غرب و اتحادیه اروپا به جای آنکه خوشحال باشند یک کشور مسلمان همسایه توانسته است برای اولین بار به یک کشور اتمی تا دندان مسلح به ابزارهای پیشرفته اهدایی آمریکا و انگلیس حملاتی شجاعانه و بی مهابا کند که اسرائیل در پاسخ دادن به آن تردید کند و یا پاسخی نه در خور برای آرام کردن افکار عمومی مردم اسرائیل آن هم با تأخیر چند روزه انجام دهد؟
راستی صدای موشک های ما چقدر شنیده شدند که هفته هاست رسانه های جهان به تحلیل آن دل مشغولند؟
این صدا صدای انقلاب بود. انقلابی که گرچه بسیار جان گرفت و نان آنچنانی نیاورد اما جهان را از خواب خرگوشی بیدار کرد و ایران را با تمامی مشکلات اقتصادی در رأس خبرهای جهان قرار داد.
ایرانی که در راه گذار از گردنه های سخت و گدارهای جان فرساست.
ایرانی که به قله نزدیک شده است.
ایرانی که بیدار شده و خواب زدگان را بیدار کرده است. اما راهی دراز و بس دشوارتر در پیش است؛ راه عبور از روایت ها و رسانه ها.
ما ثابت کردیم که با نان و خرما و مهمتر از آن با اراده های آهنین می توان قله ها را فتح کرد.
والسلام