روزنامه عصر مردم در سراسر جهان یک پورتال خبری آنلاین آنلاین و منبع برای محتوای فنی و دیجیتال برای مخاطبان با نفوذ خود در سراسر جهان است. شما می توانید از طریق ایمیل یا تلفن به ما بپیوندید.
+(98) 713-234 8010-13
از حرف و حديث هاي اعتراضي بي خاصيت تا سنگ پراني جوانان و نوجوانان فلسطيني به سوي گاردهاي مسلح اسرائيلي و تا به اينک که موشک هاي با برد 250 کيلومتر فلسطيني ها به سوي مناطق دشمن صهيونيستي روانه مي شوند 73 سال به طول انجاميده در اين 73 سال کشورهاي عربي از جمله مصر و سوريه در دو جنگ 1967 و 1973 به فاصله 6 سال با اسرائيل در جنگ نظامي نتوانسته اند سرزمين اشغالي فلسطين را آزاد کنند و برعکس بخشي از مرزهاي خود را از دست داده اند اما فلسطيني هاي ساکن غزه با پشتيباني تدارکاتي و نظامي حماس از ابتداي تأسيس تاکنون آرامش را از صهيونيست ها گرفته و لحظه اي از دفاع و نهضت انقلابي خود عقب ننشسته اند عليرغم شهداء و اسراي بسياري که در اين مبارزه بي امان داده اند.
صلح کمپ ديويد که با شرکت جيمي کارتر، مناخيم بگين و انور سادات رئيس جمهور اسبق مصر در 17 سپتامبر 1978 پس از 12 روز مذاکرات مخفي به امضاء رسيد، رسميت اسرائيل توسط مصر را به دنبال داشت که متأسفانه هيچ گرهي از خواسته ها و مشکلات فلسطيني را باز نکرد.
پس از جنگ اعراب و اسرائيل در سال 1973 که اسرائيل از صحراي سينا عقب نشيني کرد به جز کشور سوريه که در خط مقدم دفاع از سرزمين فلسطين باقي ماند هيچ يک از کشورهاي عربي ديگر در هيچ جنگي با اسرائيل روبرو نشدند همين وضعيت موجب شد که فلسطيني ها اميد خود را از کشورهاي عربي قطع کنند و خود براي مبارزه عليرغم محاصره صهيونيست ها اقدام نمايند.
در سال 2012 ارتش اسرائيل با عمليات بازگشت پژواک از 9 تا 14 مارس به غزه حمله ور شد و يکي از خشن ترين جنگ هاي نسل کشي را دامن زد در اين جنگ طي يک حمله هوايي اسرائيل زهيرالقيسي دبير کل کميته مقاومت مردمي (PRC) فلسطين را به قتل رساند و شبه نظاميان فلسطيني به عنوان انتقام 300 موشک گراد «موشک قسام» و خمپاره به خاک اسرائيل روانه کردند که 177 مورد از آنها به خاک اسرائيل اصابت کرد و خسارت هاي قابل توجهي به شهرهاي اشدود، اشکلون و بئر شيع و نيز شهرهاي کوچک تر وارد کرد.
اسرائيل و حماس از 27 دسامبر سال 2008 تا 17 ژانويه 2009 در يک جنگ نابرابر با هم درگير شدند که اين جنگ با نام کشتار غزه در ميان اعراب ياد مي شود.
و اما بعد؛
اخيراً نيز که صهيونيست ها از ورود مسلمانان به مسجدالاقصي جلوگيري کردند و با رفتار نژادپرستانه به آزار و اذيت مسلمانان پرداختند فلسطيني ها با قيامي همه جانبه مقابل سربازان اسرائيلي ايستادند و حماس هم بيش از 1500 موشک با بردهاي 250 کيلومتر و کمتر به سمت شهرک ها و شهرهاي اسرائيلي پرتاب کرد که خسارات جاني و مالي فراواني به صهيونيست ها وارد کرده است تا جايي که سربازان اسرائيلي براي حمله زميني به غزه در مرز صف آرايي کرده اند.
آنچه مسلم است اسرائيلي ها قصد دارند توان موشکي حماس را از کار بياندازند که بعيد به نظر مي رسد به چنين توفيقي دست يابند زيرا در جنگ هاي گذشته با غزه همين هدف را دنبال مي کردند اما مدافعان فلسطيني در غزه توانسته اند برد و کيفيت موشک هاي خود را نسبت به سالهاي قبل ارتقاء دهند.
متأسفانه کشورهاي عربي منطقه که بعضا با دولت اسرائيل به سازش و تسليم روي آورده اند در برابر جنايات جنگي اسرائيل دم برنياورده و سکوت کرده اند هرچند قطر در حال رايزني با آمريکا و کشورهايي است که روي اسرائيل نفوذ دارند براي آتش بس.
در حملات هواپيماهاي اسرائيلي به غزه خسارت هاي جاني و خرابي هاي زيادي به بار آمده که جبران آنها به سادگي امکانپذير نيست.
ايران که از همان ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي در صف اول دفاع از مردم فلسطين ايستاده توانسته با حمايت هاي سياسي و مالي و مشاوره هاي نظامي در تقويت بنيه دفاعي مردم فلسطين به ويژه گروه هاي جهادي اقدامات اساسي و سرنوشت سازي را رقم بزند و از همين روست که اسرائيل خود را دشمن شماره يک ايران در کنار آمريکا مي داند و لحظه اي براي ضربه زدن به ايران فارغ نبوده است.
به هر تقدير عمليات اخير جهادگران و نظاميان مدافع فلسطيني که نسبت به گذشته در نوع خود بي نظير است ارزيابي هاي نظامي قدرت ايستادگي صهيونيست ها را به هم زده و آنها را دچار آشفتگي کرده است.
افکار عمومي مردم دنيا هم در حمايت از فلسطيني ها در خيابان ها به نمايش درآمده و گنبد آهنين هم نتوانسته تمامي موشک هايي را که از سمت غزه پرتاب مي شوند در هوا نابود کند.
به نظر مي رسد بار ديگر اسرائيل با مظلوم نمايي و اين ادعا که از موجوديت خود دفاع مي کند از حمايت هاي تسليحاتي و نظامي بيشتر دولت آمريکا همانند گذشته برخوردار شود و اين جنگ هم با خرابي ها و کشتارهاي بيشتري از دو طرف به پايان برسد و پس از چند ماه يا چند سال دوباره جنگي اينگونه همانند گذشته بين حماس و ديگر فلسطيني ها به وقوع بپيوندد. اما ناگفته پيداست که مهاجران يهودي ساکن سرزمين هاي اشغالي به اين نتيجه رسيده اند و اسرائيل ديگر جاي امني براي حضور آنان نيست.
هرچند اين کودکان، زنان و مردم غيرنظامي و مظلوم فلسطين هستند که آماج گلوله هاي توپ و بمب هاي فسفري صهيونيست ها قرار مي گيرند و جدالي که به نظر مي رسد تمامي ندارد و داغي که مدام بر دل هاي مسلمان مي نشيند و چه بسا صهيونيست ها با کمک و حمايت مستقيم آمريکا، فرانسه و انگليس در جهت تضعيف اراده کشورهاي عربي اقدامات نفوذي انجام دهند و در خانه آنها لانه کنند، کاري که با فلسطيني ها کردند.
تا چه پيش آيد.
والسلام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.