وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    تک تک ما می توانیم منشاء تغییر باشیم

    معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست مقدماتی دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح و گرامیداشت روز جهانی صلح بر نقش و مسوولیت دانشمندان در توسعه گفتمان صلح و دوستی تاکید کرد.

    به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «رضا ملک زاده» اعلام کرد: بیش از یک میلیارد نفر از جمعیت دنیا در معرض خطر بسیار بالا به بیماری کووید۱۹ هستند و ۳۵۰ میلیون نفر نیز در صورت ابتلا نیاز به بستری شدن دارند.

    او افزود: ابتلا به بیماری های شایع مثل دیابت و ناراحتی های قلبی عروقی، خطر شدت علایم کووید۱۹ را در صورت ابتلاشدن افزایش می دهد.

    دکتر ملک زاده ادامه داد: تحلیل داده های ۱۸۸ کشور نشان می دهد، بیش از ۲۰ درصد جمعیت دنیا حداقل یک بیماری زمینه ای دارند که خطر شدت بیماری کووید۱۹ را افزایش می دهد.

    معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار کرد: طبق تخمین محققان، حدود ۳۵۰ میلیون نفر که برخی از آنها فاقد بیماری زمینه ای هستند، در صورت آلودگی به ویروس کووید۱۹ نیازمند بستری شدن در بیمارستان دارند.

    سال ۲۰۲۱ این پاندمی چگونه خواهد بود؟

    دکتر ملک زاده اضافه کرد: تا خرداد سال ۱۴۰۰ برابر با ژوئن۲۰۲۱ میلادی، یک و نیم سال است که جهان با پاندمی ویروس کرونا مواجه است، ویروس همچنان به آرامی منتشر می شود و کنترل رفت و آمدها، گاه به گاه عادی شده است.

    او در ادامه افزود: واکسن کووید۱۹ مجوز گرفته و به مدت شش ماه ایمنی ایجاد می کند، اما تجارت جهانی توزیع آن را کُند کرده است؛ همچنین حدود ۲۵۰ میلیون نفر در سرتاسر دنیا به این ویروس آلوده شده اند و یک و ۷۵ صدم میلیون نفر آنها جان خود را از دست داده اند.

    در این وبینار بخشی از بیانیه رییس سازمان جهانی بهداشت در خصوص کروناویروس، شش ماه پس از آغاز پاندمی، از سوی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت قرائت شد.

    دکتر ملک زاده با بیان اینکه این پاندمی، ششمین پاندمی در تاریخ بشر است که ۱۹ میلیون مبتلا و ۸۰۰ هزار مرگ را تاکنون به دنبال داشته است، گفت: ما کارهای بسیاری انجام داده ایم، اما هنوز جاده طولانی و راه سختی را در پیش رو داریم؛ ما زندانی پاندمی نیستیم، آینده در دستان ماست.

    او یادآور شد: پاندمی کووید۱۹ نشان داد که سلامت پاداش توسعه نیست، بلکه زیرساختی برای پایداری جوامع، اقتصاد و سیاست است و تک تک ما می توانیم منشاء تغییر باشیم.

    نشست مقدماتی دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح و گرامیداشت روز جهانی صلح به صورت وبینار صبح امروز، بیست و هفتم شهریور، برگزار شد و استاندار فارس، معاونان استانداری، رییس دانشکده پزشکی شیراز، دبیر علمی دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز حضور داشتند.

    این مورد را ارزیابی کنید
    (0 رای‌ها)
    آخرین ویرایش در پنج شنبه, 27 شهریور 1399
    سردبیر

    روزنامه عصرمردم در۱۶آدر سال ۱۳۷۴ به نام عصرو با رویکرد فرهنگی سیاسی اجتماعی  وبا گستره استانی به مدت ۴ سال بدون وقفه انتشار یافت با توجه به استقبال خوب مخاطبان با نام عصرمردم  و با گستره سراسری در استان‌های جنوبی و مرکزی کشور توزیع شد مهم‌ترین ابتکار و موفقیت روزنامه عصر مردم از آغاز تا به اکنون که ۲۵ سال از انتشار آن می‌گذردانتشار هفته‌نامه ها و ویژه نامه های شهرستانی است که هم اکنون نیز تعدادی از آنها در حال انتشارند.

    https://asremardom.ir/

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    آرشیو روزنامه

    Ad Sidebar
    Ad Sidebar-3