وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    کرشمه اي کن و بازار ساحري بشکن  

    توسط محمد عسلی/ مدیرمسئول روزنامه عصرمردم 03 آذر 1400 306 0
    سرمقاله "محمد عسلی" 4 آذر 1400            کرشمه اي کن و بازار ساحري بشکن

    بعد از شکست صدام و تسلط آمريکا و انگليس بر کشور عراق، آمريکا بر نفت و انگليس بر درآمد توريستي و زيارتي عراق چنگ انداختند.
    آمريکا نيروهاي نظامي و امنيتي خود را بر عراق مسلط کرد و انگليس شبکه هاي تلويزيوني انحرافي را براي دو مقصود راه اندازي کرد. دور کردن مردم عراق از اسلام واقعي با ترويج جهل و خرافه و روايات ساختگي و دوم شکاف در اتحاد و يکپارچگي عراق و دامن زدن اختلافات شيعه و سني. نتيجه آنکه ايجاد حساسيت و چندگانگي تنش هاي سياسي و عقيدتي بين شيعه و سني و طرفداران حکومت لائيک از يک سو و از ديگر سوي تقويت روحيه تجزيه طلبي و جدايي طلبي بين کردها و شيعيان وضعيت کنوني عراق را رقم زده است.
    نکته مهم تر آنکه آمريکا وحدت شيعيان را که اکثريت جمعيت عراق را نسبت به سني ها تشکيل مي دهند در مبارزات و رقابت هاي انتخاباتي مخدوش نموده و اختلافات سياسي را بين آنان رقم زده است.
    آنچه در اين ميان مهم است شبکه هاي تلويزيوني و ماهواره اي کم و بيش عراقي هاست که در تعارض با يکديگر تنش آفرين شده اند به گونه اي که بعضي اسلام شيعي را با روايات جعلي معرفي مي کنند و بعضي ديگر دل مشغولي هاي فرهنگ غربي را دستمايه چالش هاي عقيدتي و سياسي قرار داده اند.
    دزدي پنهان و آشکار آمريکا و انگليس در کشورهاي عراق و افغانستان و افتادن روي سفره گسترده نفت و درآمدهاي توريستي، اعتراضات و تظاهرات چندي از مردم عراق را دامن زده و رقابت ها و تنش هاي سياسي بين احزاب و گروه ها را مدام رسانه اي کرده است.
    همين انتخابات اخير نشان داد که چگونه دست هاي آلوده به تقلب در حذف و اضافه آراء دخيل بوده اند و نفوذ خارجي ها تا چه ميزان تعيين کننده است.
    نتيجه آنکه آنچه براي کشورهاي غربي ذي نفوذ در منطقه خاورميانه هدف اوليه است اختلاف افکني بين مردم و روابط کشورهاي اسلامي با يکديگر است.
    آمريکا در عربستان از وهابي ها حمايت مي کند و شير حاکمان زراندوز تسليم شده را مي دوشد و از جانب ديگر دارايي شيعيان عراق را به نام نوسازي عراق و فروش اسلحه به بهانه پيشگيري از تجاوز همسايگان به يغما مي برد.
    اين سياست کهنه دولتمردان شرق و غرب بعد از جنگ جهاني دوم تاکنون به روش هاي مختلف در يک تقسيم بندي نه چندان پنهان ادامه داشته و من بعد هم ادامه دارد به نحوي که بعد از شکست امپراطوري عثماني، با طراحي انگليس ها و حمايت آمريکا و روسيه شوروي کشورهاي عراق، سوريه، فلسطين، لبنان، کويت، امارات، عمان، يمن، قطر و امثالهم در دو قطب تمايلات به غرب و شرق قرار گرفتند و بنيانگذاران جهان دو قطبي روند سياست گذاري هاي حزبي و جناحي را در کشورهاي اسلامي مديريت و نظارت کردند.
    قبل از پيروزي انقلاب اسلامي مديريت نظامي و تسليحاتي کشورهاي عربستان، ايران، پاکستان، امارات، قطر، کويت و عمان توسط آمريکائي ها و انگليسي ها اعمال مي شد و مديريت نظامي و تسليحاتي کشورهاي عراق، سوريه، يمن و هندوستان توسط روس ها به گونه اي که وقتي احساس مي شد انبارهاي اسلحه و مهمات اين کشورها پر شده جنگي ناخواسته براي مصرف شدن اين سلاح ها اجتناب ناپذير مي نمود. نمونه آن را ايجاد تنش نظامي بين ايران و عراق در دهه چهل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي جنگ تحميلي و فرسايشي 8 ساله را مي توان شاهد آورد. و اخيرا نيز جنگ عربستان و يمن، سوريه و جنگ اعراب با اسرائيل نمونه هاي بارزي از اين سياست کشورهاي استعماري شرق و غرب است.
    فشارهاي آمريکا و کشورهاي متحد اروپايي بر عليه انقلاب اسلامي ايران و دولتمردان ايراني براي دور داشتن ايران از فنآوري هاي هسته اي و پيشرفت هاي صنايع نظامي با همين اهداف دنبال مي شود تا نخست بين کشورهاي اسلامي اتحاد و يکپارچگي در برابر نفوذ بيگانگان ايجاد نشود و دوم نيازمندي کشورهاي اسلامي به کشورهاي سلطه گر غربي و شرقي پايدار بماند و سه ديگر آنکه زرادخانه هاي غربي و شرقي هم بيکار نباشند.
    سياست تفرقه بيانداز و حکومت کن که در ايران توسط انگليسي ها از دوره سلسله صفويان اعمال گرديد تا به اکنون ادامه دارد و دخالت هاي مستقيم و غيرمستقيم نيز استمرار داشته و دارد. زيرا حيات اقتصادي کشورهاي استعمارگر مديون همين سياست هاست که با عقب نگه داشتن کشورهاي هدف و محدود کردن آنها در پيشرفت هاي علمي و صنعتي و برهم زدن اتحاد و يگانگي ملت ها و اختلاف افکني بين کشورهاي همسايه با بهانه هاي مختلف از جمله اختلافات مرزي، اختلافات عقيدتي، نژادپرستي، تعارضات فرهنگي و دشمني هاي قومي قبيله اي عملي شده است.
    مسلمانان راهي جز اين ندارند که براي حفظ منابع سرزميني خود وابستگي هاي نظامي و اقتصادي و سياسي خود را به کشورهاي استعمارگر کاهش دهند و در صورت امکان قطع کنند و با جهل و خرافه مبارزه کنند و استقلال فرهنگي خود را پايه گذاري نمايند و به قول حافظ کرشمه اي کنند و بازار ساحري و سامري را بشکنند.
    والسلام

    شماره روزنامه:7349
    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در چهارشنبه, 03 آذر 1400

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    آرشیو روزنامه

    Ad Sidebar
    Ad Sidebar-3