وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    کدام شعار نمايندگان فارس تحقق يافته است؟

    توسط محمد عسلی/ مدیر مسئول روزنامه عصرمردم 20 ارديبهشت 1402 107 0
    سرمقاله "محمد عسلی" 20 اردیبهشت 1402            کدام شعار نمايندگان فارس تحقق يافته است؟
    در اسفندماه سال جاري مي بايد نتايج انتخابات دوره دوازدهم مجلس شوراي اسلامي اعلام گردد. بي شک نمايندگان فعلي فارس هم جزء نامزدهاي انتخاباتي خواهند بود.
    مروري بر شعارهاي چاپ شده در نشريات و روزنامه هاي استان حکايت از وعده وعيدهايي دارد که مي بايد در طول 4 سال گذشته تحقق يافته باشد. متأسفانه از روند امور و قرائن و شواهد پيداست که بخش عمده اي از شعارها فراموش شده و در همان حالت شعار باقي مانده است.
    به عنوان نمونه نماينده اي خود را چنين معرفي کرده است.
    تخصص در اقتصاد، تجربه در مديريت، تعهد در عمل و تداوم در خدمت.
    اين نماينده در دوره هاي هشتم، نهم و يازدهم در مجلس شوراي اسلامي حضور داشته است.
    سئوال؟ از تخصص ايشان در اقتصاد، مجلس چه استفاده اي کرده است که در طول مدت ياد شده نه تنها رشد اقتصادي قابل توجهي نصيب کشور نشده بلکه تورم بالاي 60 درصد را شاهد بوده ايم به گونه اي که اعتراضات کارکنان دولت، معلمان و کارگران در دفعات نشانه اي از ناتواني آنان در تأمين معاش زندگي بوده است.
    اين نماينده که نسبت به ديگر نمايندگان فارس هم بيشتر در حوزه خبر رسانه اي مطرح بوده اند بهتر است توضيح دهند که چرا تخصص در اقتصاد ايشان در مجلس کارساز نبوده و مجلس نسبت به تورم و گراني غيرقابل توصيف 4 سال گذشته انفعالي عمل کرده است؟
    انتخابات دوره يازدهم در شرايطي برگزار گرديد که تمامي رسانه هاي آمريکا، اروپا و رسانه هاي مخالف و دشمن با جمهوري اسلامي، همه تلاش ها و سعي خود را به کار گرفتند تا مردم در انتخابات شرکت نکنند به ويژه ترامپ رئيس جمهور سابق آمريکا و معاون وزارت خارجه آن، شخص پمپئو، اما انتخابات برگزار شد و عليرغم عدم تمايل بعضي اصلاح طلبان براي شرکت در انتخابات، انتخابات انجام شد و نتايج آن اعلام گرديد. هرچند تعداد شرکت کنندگان همانند دوره هاي قبل نبود.
    حال در يک بررسي آماري آنچه مردم از مجلس شوراي اسلامي دوره يازدهم انتظار داشتند تحقق نيافته است.
    هرچند عدم توافق طرف هاي برجام از يک سو و از ديگر سوي تحريم هاي کمرشکن گذشته و حال بي تأثير در بعضي ناکامي هاي اقتصادي نبوده اما دولت تمامي تلاش هاي خود را براي راه اندازي کارخانجات تعطيل شده و مسائلي از اين قبيل به کار گرفته است که جاي بحث فراوان دارد.
    آنچه مهم است اينکه نامزدهاي انتخاباتي آينده مي بايد کارنامه خود را در رفع نگراني هاي امنيتي، مسائل و مصائب اقتصادي و نيز اقداماتي که مجلس در رفع موانع روابط بين المللي انجام داده است مطبوعاتي کنند و به شفاف سازي بپردازند.
    شايد کارهايي انجام شده باشد که مردم از آن بي اطلاعند. زمان هايي که براي حضور در مجلس و مسافرت به حوزه انتخابيه و نشستن در جلسات محفلي عديده صرف شده و يا هزينه هايي که کشور براي آنان صرف کرده است خروجي آن چه بوده است؟
    اگر پاسخي در خور به اين سؤالات داده شود بي شک مردم در انتخابات آينده با حضور بيشتري از دوره قبلي به ميدان مي آيند.
    آنچه حاصل تجربه دوره هاي گذشته است و شوراي نگهبان مي بايد به آن توجه کند اين است که در انتخاب و تأييد نامزدهاي انتخاباتي به شاخص هاي تخصص، تعهد براساس سوابق کاري و خردورزي و عقلانيت و نيز جوانگرايي توجه بيشتري کند و افرادي را تأييد نکند که براساس گزارش هاي تلويزيوني بعضا در خواب تشريف داشته اند و حوصله گفت و شنيد از آنان به علت بيماري يا کبر سن سلب شده است.
    اگر مجلس جوان، پرشور، خردورز و متخصص داشته باشيم که بتوانند مو را از ماست بکشند و نظارتي دقيق بر عملکرد ديگر قواي مملکتي داشته باشند بالطبع رضايت مردم را در پي خواهيم داشت و ترفندهاي دشمنان انقلاب و کشور کارساز نخواهد شد.
    آنچه در طول سال گذشته از اعتراضات و اغتشاشات مردمي را شاهد بوديم چه آنان که حق داشتند فرياد بزنند و چه کساني که تحت تأثير القائات و تبليغات سوء دشمنان به خيابان آمدند سهم مجلس در ناکامي ها و عمده مسائل اقتصادي چقدر بوده است؟
    کدام يک از نمايندگان مجلس طرحي دادند يا حرفي زدند و يا موضعي گرفتند که مورد استقبال اعتراض کنندگان قرار گيرد.
    مگر نه اينکه مردم در انتخاب اين افراد دخيل بوده اند، مشورت با مردم و مشاوره با آنها تا چه ميزان اتفاق افتاده و راهکارهاي مردمي ارائه شده است؟
    آيا رابطه مجلس با دانشگاه ها، اساتيد دانشگاهي، مطبوعات و رسانه ها و اصناف و ساير سازمان ها و نهادها، رابطه اي مستمر، معقول و به موقع بوده است؟
    نقش دانشگاهيان در ارائه طرح ها و راهکارها به مجلس در چه ميزاني برآورد مي شود؟
    آيا نمايندگان به طور مستقيم با حوزه و دانشگاه در تماس بوده اند؟
    اگر بپذيريم که اين ارتباطات مي تواند راهگشا باشد کساني که در ذهن و فکر خود قصد نامزدي انتخابات آتي را دارند بروند سراغ دانشگاه، حوزه، اصناف و معلمان و مدارس و بشنوند حرف هاي آنان را تا ببينند مي توانند کاري کنند و پاسخگوي انتظارات مردم باشند و يا جايشان را به کساني بدهند که بالقوه و بالفعل توانايي پاسخگويي را دارند؟
    هنوز وقت باقي است اگر هوشيار باشيم.
    والسلام
     
    شماره روزنامه:7755
    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در چهارشنبه, 20 ارديبهشت 1402

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    آرشیو روزنامه

    Ad Sidebar
    Ad Sidebar-3