وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربر *
کلمه عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد یک حساب کاربری

فیلدها با ستاره (*) مشخص شده اند مورد نیاز است.
نام *
نام کاربر *
کلمه عبور *
تائید رمز عبور *
پست الکترونیک *
تأیید ایمیل *
کپچا *
Reload Captcha

    برای پیامبر دلها  

    توسط محمد عسلی/ مدیرمسئول روزنامه عصرمردم 31 شهریور 1403 106 0
    سرمقاله 1 مهر 1403 محمد عسلی             برای پیامبر دلها
    در وادی گم شدگانی که زمین را مأوای تلاش و کوشش برای ارضای غرایز و امید و آرزوهای خود دانستند هرچند خورشید تابید، آسمان بارید و هوا برای زنده ماندن پیوسته در دسترس بود و درختان و گل‌ها و گیاهان با عطر سحرآمیز خود چونان پرندگان نیروی محرکه عشق شدند اما دردی و هجرانی فراتر از این همه نعمات آدمی را به جستجو وا داشت تا گمشده راه هدایت را بیابد و درد فراق طولانی و تاریخی خود را با وی در میان گذارد. نخست ستاره بود و آفتاب و ماه و چون پیامی از آنها نیامد توتم‌های دیگری شاخص شدند و نهایت اینکه آدمی درد خود را در خود جست آدمیانی از میان آدم با رسالت پیامبری آمدند. بعضی‌ها به راست و بعضی‌ها به مصلحت.
    سلسله پیامبران چونان معلمان کلاس‌های اول تا دانشگاه رتبه‌بندی شدند و شرایط زمانی و هم مکان درجات آنها را تعیین کرد.
    به نسبت رشد فکری و دانش و سنتی که تمدن و فرهنگ را رقم زد پیامبران رسالتی نو یافتند تا آنکه کسی آمد خوب‌تر، کامل‌تر و داناتر، آنچنان که ختم هدایت و پیامبری را رقم زد.
    محمد(ص) آمد در مکانی که جهل و نادانی طغیان می‌کرد و حب مقام و ثروت دست مدعیان حکومت را به خون آلوده می‌ساخت و دختران نوزاد را زنده به گور می‌کرد.
    کسی آمد در شرایطی که بت‌پرستی دکانی برای فریب توده‌ها بود و جهل و تعصب و قوم‌گرایی و قبیله‌گرایی بسیاری را بر سر چاه آبی که مورد منازعه بود به کشتن می‌داد.
    کسی آمد در شرایطی که زنان ابزاری برای لذت‌طلبی و وسیله‌ای برای بیگاری و از کمترین حقوق طبیعی بی‌نصیب بودند.
    توهین‌ها و آزارها دید، او را دیوانه‌ای شاعرمسلک شمردند بر سر و صورتش سنگ زدند و بارها به قصد کشتن وی جنگجویان خود را بسیج کردند.
    اما او برای رسالتی انتخاب شده بود که می‌باید از این گدارها و سختی‌های دوران عبور کند و طعم تلخ و شیرین حیات طیب را بچشد.
    محمد(ص) پیامبری شد برای تمامی دوران‌ها و سرزمین‌ها در جهانی که امروز علیرغم آن همه دستآوردهای علمی، انسان برای تسکین آلام و دردهای ناشی از ظلم و بیداد امپریالیست‌های خونخوار به او نیازمند است.
    امروز مسلمانان با تمام قدرت‌های مالی و نظامی در چنبره کاپیتالیسم و صهیونیسم خونخوار و تمامیت‌طلب چنان گرفتار مسائل معیشتی شده‌اند که حتی در امن‌ترین سکونتگاه‌های خود امنیت ندارند.
    فلسطین مهد اولیه ظهور اسلام، سرزمین مقدسی که قبله اول مسلمانان بوده است و زادگاه پیامبران اولوالعزم در چنگال اختاپوس هزارپایی گرفتار است که علیرغم جهانی سراسر خونبار، هنوز نتوانسته است سرزمین خود را آزاد کند.
    روح بالنده اسلامی که جز الله را بزرگ و قابل پرستش نمی‌داند و مسلمانان را زیر سلطه کافران جایز نمی‌شمارد چنان توفنده و طوفانی بر علیه حکام شرور صهیونیست و کاپیتالیست می‌شورد که گویی هیچ اسلحه‌ای قادر به حذف و یا تضعیف آن نیست؛ وقتی مادر فلسطینی کودک خونین خود را بر سر دست می‌گیرد و می‌گوید: هر چه خدا بخواهد همان خواهم.
    اسلام محمد(ص) بر قلب‌ها حکومت می‌کند. بر باورها می‌نشیند و بر اراده‌ها فرمان می‌دهد. اگر چنین نبود از پس هزار و اندی سال این همه ملت‌های سیاه و سفید و زرد و سرخ در سراسر گیتی در دین اسلام و پایبندی به آن از جان و دل و مال نمی‌گذشتند و تسلیم خواسته‌های ناصواب امپریالیست‌ها می‌شدند.
    محمد(ص) نه ستاره درخشانی بود بل خورشیدی گرمابخش و نورانی است که نام او، قرآن او، اخلاق او، دین او و سنت او تا دنیا دنیاست پابرجاست. افتخاری برای زمینیان و دانشمندان و فیلسوفانی که در طی سالیان دراز از محضر او، کتاب او، سنت او و قرآن او توشه‌ها برداشتند و به فضل و کمالات رسیدند. دریایی عظیم که غواصان ماهر از آن درّ و گوهرهای کم‌نظیر صید کرده و می‌کنند.
    تولدی دوباره و چندباره به هر ساعت و روز و ماه و سال از اوست. بماند و بماناد سنتی که او را شایسته بود و بس.
    والسلام
     
    شماره روزنامه:8142
    این مورد را ارزیابی کنید
    (1 رای)
    آخرین ویرایش در شنبه, 31 شهریور 1403

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
    از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
    در غیر این صورت، «عصر مردم» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.